Ο.ΞΙ.Φ.: «Το Σήκωσε ο Άγγελος – Ασημένια η Κωσταντίνα»

Το ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ 2021 ανήκει, πλέον στον Άγγελο Ρασπόπτση! Με απόδοση που δεν άφησε περιθώριο σε κανέναν αντίπαλο να αμφισβητήσει την ανωτερότητά του, ο Άγγελος Ρασπόπτσης κατέκτησε το Κύπελλο Εφήβων και μαζί την ικανοποίηση και την περηφάνια σε όσους τον στηρίζουν και πιστεύουν σε αυτόν! Στον συναρπαστικό Τελικό αντιμετώπισε τον Άξιο Κωνσταντίνο Καραμπάση (Αρίστων) και νίκησε 15-12.

Άριστη απόδοση για την Κάρυ (Κωνσταντίνα Καράντζα) με την κατάκτηση της 2ης θέσης και το Αργυρό Μετάλλιο στο Κύπελλο Νεανίδων! Στον Τελικό έχασε από την Αργυρένια Μουρίκη 12-15.

Σπουδαία εμφάνιση από την Ραφέλλα Ελευθεράκη, η οποία έχασε για 1 μόλις χτύπημα το Βάθρο των Νικητριών (11-12 από την Κασιμάτη Α.Λ. Χανίων) και για τον Αχιλλέα Μαυρομάτη (5η και 6ος αντίστοιχα).

16άδα «έκαναν» οι Φωτεινή Μπίνα, ο Στυλιανός Κάτσινος, ο Βασίλης Τσώκας και ο Παντελής Ευθυμιάδης.

Το ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ προσέλκυσε συνολικά 50 Αγόρια και 49 Κορίτσια από όλη την Ελλάδα! Συνολικά από τον ΟΞΙΦ συμμετείχαν 14 Αγόρια και 11 Κορίτσια!

Ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας οφείλει να συγχαρεί όλες και όλους τους ξιφομάχους, τους Προπονητές και τα Σωματεία, Συνοδούς, Γονείς και Φίλους που συμμετείχαν στους Αγώνες. Οφείλει, επίσης, να ευχαριστήσει τους Εθελοντές (Ομάδα Επικοινωνίας και Έλεγχος Εισόδου), τους Διαιτητές, τη Γραμματεία, το ΔΑΚ Φλώρινας, όλους όσους εργάστηκαν σκληρά για την Οργάνωση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Δήμο Φλώρινας και στους Χορηγούς: ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΑΛΔΑΣ, BRUNO COFFEE STORES, BROWN COFFEE, SWORD HELLAS, ΚΔΑΠ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟΣΠΙΤΟ.

Το Δ.Σ. και όλη η Οικογένεια του ΟΞΙΦ συγχαίρει τις Αθλήτριες Δέσποινα ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ – Δώρα ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΑ για την ΙΣΤΟΡΙΚΗ για την Ελληνική Ξιφασκία, και όχι μόνο, της κατάκτησης του Χρυσού και Αργυρού Μεταλλίου, αντίστοιχα, στο GRAND – PRIX του Παρισιού (Ορλεάνη). Θερμά συγχαρητήρια στους πρωτεργάτες της επιτυχίας τους Προπονητές Χρήστο ΣΜΑΙΛΗ και Θανάση ΔΕΛΕΝΙΚΑ!

 

Από το Δ.Σ.