Ο.ΞΙ.Φ.: «7.700 Χιλιόμετρα!»

Τόσα ήταν τα χιλιόμετρα που διένυσαν οι Ξιφομάχοι μας το σαββατοκύριακο που πέρασε για να συμμετέχουν σε Αγώνες στη Γερμανία, Σλοβακία και Αθήνα.

Αναλυτικότερα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -17 Σπάθης συμμετείχε ο ΟΞΙΦ με πλήρεις ομάδες για 1η φορά στην Ιστορία του. Στα Κορίτσια ξεχώρισε η Μαρία Κετσετζή με την 16 θέση σε 45 συμμετοχές ενώ στα ομαδικά τόσο τα αγόρια (Σδήρος, Λουκίδης, Κοντογουλίδης Χρήστος και Μάριος) όσο και τα κορίτσια (Κετσετζή, Τσατσαράκη, Τσιόπτσια και Τουρτούρη) κατέκτησαν την 5η θέση.

Στην Μπρατισλάβα στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο -17 στο Ξίφος Μονομαχίας τόσο η Αφροδίτη Ταρενίδου όσο και ο Άγγελος Ρασπόπτσης πραγματικά εντυπωσίασαν με την απόδοση και το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους. Η Αφροδίτη κατέκτησε την 63η θέση ανάμεσα σε 324 (!) αθλήτριες ενώ ο Άγγελος κατέκτησε την 81η θέση ανάμεσα σε 342 (!) αθλητές από όλο τον Κόσμο! Ο Γιάννης Λεβεντίδης αποκλείστηκε από τους Ομίλους χωρίς νίκη.

Στη Γερμανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο και Ολυμπιακό Κριτήριο για το ΤΟΚΙΟ 2020 ο Στέργιος Τσώκας έχασε για 2 μόλις χτυπήματα στην πρόκρισή του στα νοκ – άουτ. Στη Γερμανία Διαιτήτευσε ο Στάθης Γεροσίδερης. Η επόμενη προσπάθεια του Στέργιου είναι στη Ντόχα του Κατάρ σε 2 εβδομάδες.

Την ερχόμενη Τετάρτη 15 Ιανουαρίου ο ΟΞΙΦ τιμά τους Πρωταθλητές του και κόβει τη Βασιλόπιτα σε μια Λαμπρή Τελετή στο Ξενοδοχείο EMERALD SUITES στις 20:30 μμ. Είστε Όλες και Όλοι Καλεσμένοι Μας.

Σας Περιμένουμε!

Από το Δ.Σ.