Ο 8ος δρόμος υγείας στη Φλώρινα (φωτογραφίες & βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε και φέτος ο καθιερωμένος πλέον «δρόμος υγείας» στη Φλώρινα, ο 8ος στη σειρά.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Π.Α.Σ. «Πήγασος» Φλώρινας σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο και την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

Αφετηρία και τερματισμός των διαδρομών ήταν η πλατεία Γ. Μόδη στην οποία συγκεντρώθηκαν οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι «φίλοι» της άθλησης.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, οικογένειες, μαθητές, αθλητές, παρέες και Σύλλογοι ακολούθησαν τη διαδρομή των 3 χιλιομέτρων με ελεύθερο περπάτημα ενώ οι πιο τολμηροί έτρεξαν στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων.

Το τμήμα τροχαίας Φλώρινας ανέλαβε την ομαλή διεξαγωγή του δρόμου και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας ενώ το Ε.Κ.Α.Β. Φλώρινας ήταν σε ετοιμότητα για οτιδήποτε και αν χρειαζόταν.

Λίγο πριν την έναρξη, ο συντονιστής της εκδήλωσης Άρης Αριστείδου, ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τις διαδρομές αλλά και τους σταθμούς που υπήρχαν σ΄αυτές.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Βόσδου και ο Δήμαρχος Βασίλης Γιαννάκης οι οποίοι στήριξαν την εκδήλωση και συμμετείχαν στην πορεία.

Τέλος πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής μεταλλίων στους 3 πρώτους της κάθε κατηγορίας, βεβαιώσεων συμμετοχής στους υπόλοιπους και ο προπονητής του συλλόγου Γιάννης Λονδράκης έδωσε αναμνηστικά στον κ. Γιαννάκη και τον κ. Βόσδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα σε αυτούς που βραβεύτηκαν ήταν και ο επί χρόνια χιονοδρόμος και μακροβιότερος Πρόεδρος του ΣΟΧ Φλώρινας Κωνσταντίνος Βάσσου.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την εκδήλωση: