Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών στην Πρέσπα

ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ  ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ  Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΕΣΠΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΕΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΝΟΝΑ

Το Δήμο Πρεσπών επισκέφτηκε ο ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, συνοδευόμενος από το σύμβουλο μάρκετινγκ και επικοινωνίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Γεώργιο Ανατολίτη, όπου συνάντησαν το Δήμαρχο Βασίλειο Τσέπα και τους Αντιδημάρχους Γιάννη Γεωργιάδη και Στέργιο Νόνα. Στη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν πρόταση για τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Εφηβικού Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών, τον ερχόμενο Μάιο, στο Πατουλίδειο Αθλητικό Κέντρο.
Ο Δήμαρχος Πρεσπών Βασίλειος Τσέπας μετά τη συνάντηση, δήλωσε:
«Είναι μεγάλη τιμή η επίσκεψη του Πύρρου Δήμα στις Πρέσπες.  Ο Δήμος μας θα εξετάσει όλες τις δυνατότητες για τη φιλοξενία του πρωταθλήματος στο Πατουλίδειο, καθώς τέτοιες δράσεις προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο την περιοχή μας. Ο Πύρρος Δήμας είναι μια προσωπικότητα ιδιαίτερα αγαπητή στους νέους και θεωρώ πως αποτελεί ένα θετικό πρότυπο. Θα είναι χαρά μας να πραγματοποιηθεί εδώ το πρωτάθλημα, όπως είναι χαρά μας πάντα να φιλοξενούμε διοργανώσεις που διευρύνουν τους ορίζοντες της νεολαίας μας».
Ο Πύρρος Δήμας, μετά τη συνάντηση στο Δημαρχείο, επισκέφτηκε το Γυμνάσιο και το Λύκειο Λαιμού, όπου συνομίλησε με τους μαθητές.

Λαιμός, 9 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ