Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στο αντρικό τμήμα Basket του Αριστοτέλη – Ξεκίνησε η διάθεση των καρτών ενίσχυσης – διαρκείας

Η αγωνιστική χρονιά για την ομάδα μας ξεκίνησε!!!

Αν και πρόκειται για μία ιδιαίτερη αγωνιστική σεζόν, εξαιτίας της γενικότερης κατάστασης που έχει δημιουργήσει η πανδημία, η ομάδας μας και φέτος θα συμμετέχει στους ομίλους της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Αντρών, ως μοναδικός εκπρόσωπος του νομού στις εθνικές κατηγορίες καλαφοσφαίρισης.

H προετοιμασία του αντρικού τμήματος ξεκίνησε, υπό τις οδηγίες του Πέτρου Μουρουζίδη, στις 17 Αυγούστου 2020 με καθημερινές προπονήσεις στο Δ.Α.Κ. Φλώρινας και στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο «Αθλοκίνηση Fitness Center». Το τελικό ρόστερ της ομάδας θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, αφού ολοκληρωθούν και οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις.

Τα τελευταία χρόνια ένας σημαντικός και ιδιαίτερα ενεργός παράγοντας αυτής της προσπάθειας είστε όλοι εσείς που είστε κοντά στην ομάδα μας και τη στηρίζεται με κάθε τρόπο. Αυτό μας δίνει δύναμη, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, να συνεχίζουμε την προσπάθειά μας έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό και αξιόμαχο σύνολο που θα προσφέρει ωραίο θέαμα.

Έτσι λοιπόν και φέτος, ζητάμε για άλλη μια φορά τη δική σας συνδρομή και στήριξη, έχοντας ως στόχο την επάξια εκπροσώπηση της πόλη μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας!