Πραγματοποιήθηκε το κύπελο τοξοβολίας Ελλάδος που διοργάνωσε η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας

Στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2022 η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας διοργάνωσε το ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και τον Δήμο Φλώρινας.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Φλώρινας και αποτελούνταν από τον γύρο κατάταξης, τους ολυμπιακούς γύρους των Μικτών Ομαδικώνκαι τους ατομικούς ολυμπιακούς γύρους. Συμμετείχαν εβδομήντα κορυφαίοι αθλητές από τις κατηγορίες RECURVE, COMPOUND και BAREBOW, από συλλόγους όλης της χώρας.

Ο αγώνας έγινε με καιρικές συνθήκες – πρόκληση για τους αθλητές αφού την πρώτη ημέρα μετά τον γύρο κατάταξης οι ολυμπιακοί γύροι των Μικτών Ομαδικώνέγιναν κάτω από έντονη βροχόπτωση και ισχυρούς ανέμους από όλες τις κατευθύνσεις. Οι αρμόδιοι του αγώνα αποφάσισαν την διακοπή του αγώνα όταν αργά το απόγευμα και πριν ολοκληρωθεί η προγραμματισμένη βάρδια, εμφανίστηκαν φαινόμενα με βροντές και αστραπές. Ο αγώνας συνεχίστηκε το πρωί της Κυριακής 18-9-2022 χωρίς βροχόπτωση αλλά με ισχυρό άνεμο.Οι αθλητές κατάφεραν υψηλές επιδόσεις, ο συναγωνισμός ήταν μεγάλος και απέδειξαν ότι το επίπεδό τους ορίζει την έννοια του αθλητισμού.

Από τη Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας πήρε μέρος η ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ Έρη, η οποία αγωνίστηκε στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο (RECURVE) γυναικών U18, πρώτη φορά σε Πανελλήνιο αγώνα Α’ Κατηγορίας και κατατάχτηκε στην 9η θέση της κατηγορίας.

Το Δ.Σ. εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Φλώρινας κ. ΓΙΑΝΝΑΚΗ Βασίλειο και στον Αντιπεριφερειάρχη κ. ΒΟΣΔΟΥ Σωτήριο για την αδιάλειπτη παρουσία τους στην πορεία της Λέσχης μας.

Θερμές ευχαριστίες επίσης στην επιχείρηση ΄΄Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας΄΄ η οποία με τις χορηγίες της επιτρέπει την υλοποίηση των στόχων και την ανάπτυξη των αθλημάτων της Λέσχης μας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Κωνσταντίνου ΜΠΙΡΤΑΧΑ για την προσφορά του σε όλους τους αθλητές προϊόντων – μειγμάτων αρωματικών βοτάνων.

Ευχαριστούμε το Τεχνικό Γραφείο του ΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ για την προσφορά του και τη στήριξή του σε όλες τις δραστηριότητες και εργασίες της Λέσχης μας.

Επίσης ευχαριστούμε για την προσφορά τους τα καταστήματα,

RIVO All Day Bar, FRATELLI All Day Bar, Coffee Train, MIKEL Coffee, Σπιτικόν,

ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΖΥΓΟΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κάβα Ποτών, THERMOGLASS ΧΑΤΖΗΛΙΑΣ Κωνσταντίνος, ΓΚΙΟΡΤΖΙΝΗΣ – Έπιπλα – Κουζίνες – Κουφώματα.

Ευχαριστούμε τον ΤΟΤΤΗ Κωνσταντίνο και τον ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ Μιχάλη για τη διάθεση τεντών σκίασης.

Όλα έγιναν με τη βοήθεια των αθλητών μας, ΧΑΤΖΗΛΙΑ Κων/νο, ΚΑΤΣΟΥΤΑ Κων/νο, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Γιάρι, ΓΕΩΡΓΙΟΥ Σταύρο, ΔΑΪΚΟΠΟΥΛΟ Νίκο, ΤΣΩΤΣΟΥ Ελένη, ΒΟΓΛΗ Νικολέτα, ΚΕΣΙΔΟΥ Αννα, ΒΟΣΔΙΚΗ Δέσποινα και Σωτήρη, ΓΚΛΑΦΤΣΕ Σοφία, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ Έρη, ΜΑΡΓΑΡΗΣ Χρήστος και η ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ισιδώρα.

 

Για το Δ.Σ.

ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ