Προαγωγικές εξετάσεις Έγχρωμων και Μαύρων Ζωνών στον Α.Π.Σ Φλώρινας Shogun

Μετά από αποχή περίπου δυο χρόνων λόγω της πανδημίας και των δυο συνεχόμενων LOCKDOWN  αλλά και με πολλή καλή προετοιμασία και υπομονή ιδιαίτερα  από την μεριά των αθλητών πραγματοποιήθηκαν  επιτέλους στο Γυμναστήριο του Συλλόγου  το Σάββατο και την Κυριακή 18.09.2021  και 19.09.2021 οι προαγωγικές εξετάσεις Έγχρωμων  και Μαύρων Ζωνών των λιλιπούτιων αθλητών  αθλητριών αλλά και των μεγάλων αθλητών  του Α.Π.Σ  ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHΟGUN Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19 Η χαρά όλων μεγάλη που κατάφεραν κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες να ολοκληρώσουν οι αθλητές  τον βασικό κύκλο εκπαίδευσης τους  Το Σάββατο μας τίμησαν με την παρουσία οι Πετίδης Αθανάσιος 1DAN TAEWONDO Φουλίδης Νικόλαος  1 Παγκόσμιο DAN TAEWONDO οι οποίοι αποτελούσαν  την εξεταστική επιτροπή και ο Τεχνικός Σύμβουλος του Συλλογου Αθανάσιος Βουλγαρίδης 7 DAN. Η Κυριακή ήταν αφιερωμένη στις μαύρες ζώνες εξ ολοκλήρου. Τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Χατζητιμοθέου  ο οποίος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Ο κ. Θωμάς Σμιάρης  Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών  Τεχνών 8  DAN  πήρε το λόγο αναφέρθηκε   στη δράση και το έργο του συλλόγου  και συνεχάρη τους αθλητές για την πρόοδό τους και την καλή προετοιμασία  και ο

κ. Αντώνης Κουτσογιάννης 7 DAN.   Ο σύλλογος τους ευχαριστεί από καρδιάς. Βεβαίως κι ένα ευχαριστώ στον καλλιτέχνη του συλλόγου κ. Χρήστο Τσώτσο για τα αναμνηστικά που επιμελήθηκε ο ίδιος και πρόσφερε στους καλεσμένους μας.

Στο τέλος  έγιναν και απονομές διπλωμάτων εκπαιδευτών στους:

Ρασίτ Μύριαμ   Χρήστου Αλέξανδρου και Τσώτσο Χρήστο

Τα πιο πολλά συγχαρητήρια ανήκουν όμως στα παιδιά για όλα αυτά που κατάφεραν!!!!!

 

Το Δ.Σ του Συλλόγου