Προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων και μαύρων ζωνών του Α.Π.Σ. “Shogun”

Στις 22-23 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων και μαύρων ζωνών στο γυμναστήριο του Συλλόγου.

το Σάββατο  22.06.2019 από τις 15:00΄μ΄μ -17:00΄μ΄μ και από 17:00μ΄μ-19:00μ΄μ Οι αθλητές ήταν χωρισμένοι σε δύο τμήματα σύμφωνα με την ηλικία και τη ζώνη τους  . Αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να ανέβουν ακόμη ένα σκαλί στα αθλήματα που έχουν επιλέξει και ακολουθούν.

Την αυλαία με  τις εξετάσεις άνοιξε το τμήμα με τους  αθλητές  του KICK-BOXING

Την εξεταστική επιτροπή αποτελούσαν οι:

ΤΣΩΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  1 DAN K/B

XATZHΣ ΚΩΝ/ΟΣ   1 DAN

ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ

Τη σκυτάλη πήρε το τμήμα του ΚΑΡΑΤΕ  DO και της ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ.

 

Το παρόν ως εξεταστές έδωσαν οι:

ΦΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  1 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ DAN TAEKWONDO

ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 2 ΠΑΝΕΥΡΩΠΑÏΚΑ DAN TAEKWONDO

ΣΕΡΒΙΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρόν έδωσε για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Πρεσπών  ο κύριος Παναγιώτης Πσχαλίδης . Παρά το φορτωμένο πρόγραμμα του κατάφερε να ανταποκριθεί στην πρόσκλησή μας  απεύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα παιδιά και παρακολούθησε όλη τη διαδικασία των εξετάσεων με πολλή προσοχή. Ο Σύλλογος ευχαριστεί από καρδιάς τον  Δήμαρχο.

Οι εξετάσεις συνεχίστηκαν την Κυριακή με τους υποψήφιους για μαύρη  ζώνη.

Εξεταστές που τίμησαν και αυτή τη φορά με την παρουσία τους  ήταν οι:

ΣΜΙΑΡΗΣ ΘΩΜΑΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ  και Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας W.F.M.A  ο σύλλογος τον ευχαριστεί για την τιμή που  μας κάνει  να ανταποκρίνεται αγόγγυστα σε κάθε μας πρόσκληση.

ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ «GOLDEN DRAGON»

ΝΤΙΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  4 ΠΑΝΕΥΡΩΠΑÏΚΑ DAN TAEKWONDO

Οι αθλητές όλων των τμημάτων επιδεικνύοντας  άψογη  τεχνική κατάρτιση, εμπεριστατωμένη γνώση των ΚΑΤΑ και μαχητική πυγμή  στα KUMITE  τίμησαν και έκαναν περήφανους για άλλη μια φορά τον Τεχνικό Σύμβουλο κ. Αθανάσιο Βουλγαρίδη το τιμ των προπονητών  Ρασίτ Μύριαμ και Χρήστου Αλέξανδρο τους  γονείς τους αλλά πρώτα από όλα τους ίδιους.

Για ακόμα μια φορά η αίθουσα γέμισε  από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου ενώ συγκινητική ήταν και η παρουσία παλαιών αθλητών που πέρασαν  από τον σύλλογο αλλά ποτέ δεν ξέχασαν τις όμορφες στιγμές που έζησαν  στον σύλλογο και με την παρουσία τους  το δήλωσαν  εμπράκτως το Σάββατο

Συγχαρητήρια από το σύλλογο στους αθλητές , κυρίως όμως συγχαρητήρια στους  γονείς  για τη δυνατότητα που δίνουν στα παιδιά τους να μάθουν ότι το  ΚΑΡΑΤΕ δεν είναι μόνο κλωτσιές και μπουνιές αλλά τρόπος ζωής.

 

Στο τέλος της εκδηλώσεις  δόθηκε από ένα αναμνηστικό  στους δασκάλους τα οποία φιλοτέχνησε   ο κύριος Τσώτσος  Χρήστος Γλύπτης ΕΕΠ Α΄ΤΕΕΤ  Φλώρινας ΠΔΜ.