Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος Kick Boxing

Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος Kick Boxing

Την Κυριακή 11/11/2018 στο κλειστό γυμναστήριο των αμπελοκήπων στην Θεσ/νίκη διεξήχθη το  Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος στο kick boxing υπό την αιγίδα της ΠΟΚ. Το παρών έδωσε και ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας με δύο αθλητές τον Βέλλιο Άγγελο και τον Σαρρή Θωμά τους οποίους συνόδευσαν ο Κορομπίλης Νικόλαος (αρχηγός αποστολής) και ο προπονητής του Συλλόγου Πασχαλίδης Ανδρέας.

Στον αγωνιστικό τομέα οι αθλητές μας πέτυχαν το απόλυτο, πρώτες θέσεις και χρυσό μετάλλιο για τον κάθε ένα στην κατηγορία του.

Το Δ.Σ του συλλόγου και ο πρόεδρος συγχαίρουν τους αθλητές και τον προπονητή τους για τις επιτυχίες τους αυτές διαφημίζοντας έτσι τη πολύ σοβαρή δουλειά  που γίνετε στον Σύλλογο και τους εύχεται καλή επιτυχία και στις μεγαλύτερες διοργανώσεις που έρχονται.

Πασχαλίδης Ανδρέας (προπονητής): Θέλω να συγχαρώ τους αθλητές μου για τις επιτυχίες τους και που με δικαίωσαν για την επιλογή μου. Έπαιξαν υποδειγματικά υπακούοντας στην καθοδήγησή μου και έτσι ήρθε το ποθητό αποτέλεσμα, δεν σταματάμε και συνεχίζουμε την προετοιμασία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου ευελπιστούμε να επαναλάβουμε την επιτυχία μας.