Πρωταθλητής Ελλάδος 2022 Αδάμ Ζαραβέλης – Δευτεραθλήτρια η Νικολέτα Στεργιούλα

Με εντυπωσιακό τρόπο «έκλεισε» η αγωνιστική χρονιά 2021-2022 για τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας.

Πρωταθλητής Ελλάδος -13 χρονών ανακηρύχτηκε ο Αδάμ Ζαραβέλης, ενώ Δευτεραθλήτρια ήταν η Νικολέτα Στεργιούλα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Πανκορασίδων, το οποίο έλαβε χώρα το προηγούμενο ΣΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Αδάμ, στην τελευταία του εμφάνιση στα -13 (αλλάζει κατηγορία τον Σεπτέμβριο) ήταν πραγματικά ΑΝΙΚΗΤΟΣ. Στον Μεγάλο Τελικό αντιμετώπισε και κέρδισε τον Αχιλλέα Αντωνίου (Ίριδα) 10-7 και κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο (80 συμμετοχές).

Στα κορίτσια η Νικολέτα Στεργιούλα έφθασε στον Τελικό αήττητη αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει την Άρτεμις Καραμίτσου (Ίριδα) και κατέκτησε το Αργυρό Μετάλλιο (65 συμμετοχές).

Από την 18μελή αποστολή του ΟΞΙΦ ξεχώρισαν η Βάλια Ορφανουδάκη στην 8η θέση, Τζωρτζίνα Καραστεργίου στην 13η θέση και ο Γιάννης Φίσκας στην 17η θέση,

Στα ομαδικά οι Ζαραβέλης , Φίσκας, Κιάνας Ν. και Σιάλτσης κατέκτησαν την 4η θέση (12 ομάδες) και στα κορίτσια οι Στεργιούλα, Ορφανουδάκη, Καραστεργίου και Ταντσοπούλου Π. κατέκτησαν, επίσης, την 4η θέση (11 ομάδες).

Όλα τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στο:

www.fencingworldwide.com/en/23937-2021/tournament

Ο ΟΞΙΦ θέλει να ευχαριστήσει του Γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα Παιδιά τους, πολλά από τα οποία για 1η φορά ταξίδευαν μόνοι τους σε ένα τόσο μακρινό και σημαντικό ταξίδι. Στο περιθώριο των Αγώνων ο ΟΞΙΦ και ο Πρόεδρος κος Χρήστος Παυλίδης πρόσφερε στα Παιδιά την συμμετοχή τους σε ένα εκπληκτικό, πραγματικά, φεστιβάλ μουσικής. Επίσης, θέλει να ευχαριστήσει τους Χορηγούς Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας, ΚΔΑΠ Το Δενδρόσπιτο, BROWN COFFEE, SWORD HELLAS για την υπεπολύτιμη στήριξή τους.

Ο ΟΞΙΦ σε συνεργασία με τον ΠΑΣ Γιάννενα διοργανώνει το ετήσιο καλοκαιρινό του κάμπ στην Κόνιτσα (17 – 31 Αυγούστου 2022) και ήδη οι διαθέσιμες θέσεις έχουν, σχεδόν, εξαντληθεί.

Η Οικογένεια του ΟΞΙΦ εύχεται σε Όλες και Όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

 

 

 

Από το Δ.Σ.