Πρώτη συμμετοχή σε αγώνες για αθλητές του τμήματος αεροβόλων όπλων της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας

Με τις καλύτερες εντυπώσεις χαρακτηρίστηκε η πρώτη εμφάνιση επτά αθλητών του τμήματος αεροβόλων όπλων της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας, οι οποίοι συμμετείχαν στον διασυλλογικό αγώνα Α΄ κατηγορίας που διοργάνωσε ο Σκοπευτικός Όμιλος Αποφοίτων Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΣΚΟΑΑΠΘ), την 4-6-2022 στο σκοπευτήριο «Παύλος Μελάς» στη Θεσσαλονίκη.

Οι μικροί αθλητές μας μπήκαν στον αγώνα και παρά την αμηχανία της πρώτης συμμετοχής ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση και κατάφεραν υψηλές επιδόσεις.

Συγκεκριμένα,

– Στην κατηγορία Αεροβόλο Τυφέκιο Παίδων Α’-Αγόρια ο ΣΙΚΟΣ Ηλίας κατατάχθηκε στην 1η θέση και ο ΤΟΡΟΣ Άκης στην ίδια κατηγορία ακολούθησε με μικρή διαφορά στην 2η θέση.

– Στην κατηγορία Αεροβόλο Πιστόλι Παίδων Β΄-Κορίτσια (ενώ αγωνιστικά ανήκει στην μικρότερη κατηγορία Παίδων Α), η ΤΟΡΟΥ Κοραλία κατάλαβε την 2η θέση.

– Η ΣΙΚΟΥ Ηλιανή που αγωνίστηκε στην κατηγορία Αεροβόλο Τυφέκιο Παίδων Β΄-Κορίτσια κατάλαβε την 5η θέση, ενώ στην 6η θέση της ίδιας κατηγορίας ακολούθησε η ΤΑΡΤΟΡΑ Φλώρα.

– Στην κατηγορία Αεροβόλο Τυφέκιο Εφήβων ο ΑΛΕΥΡΙΔΗΣ Γεώργιος κατατάχτηκε 6ος και στην αντίστοιχη κατηγορία Αεροβόλο Τυφέκιο Νεανίδων η ΧΡΗΣΤΟΥ Ραφαηλία κατέλαβε την 8η θέση.

Αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους αθλητές μας οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο αθλητικό ήθος ως πρωτοεμφανιζόμενοι σε αγώνα αεροβόλων όπλων και έθεσαν τις βάσεις για περισσότερες επιτυχίες και συμμετοχές και στο άθλημα αυτό. Έδωσαν υπόσταση στο τμήμα των αεροβόλων όπλων της Λέσχης μας και το ανέδειξαν ισότιμα με αυτά της Πρακτικής Σκοποβολής και της Τοξοβολίας.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί ιδιαίτερα και τους γονείς οι οποίοι στηρίζουν τις προσπάθειες των μικρών αθλητών μας και κατ’ επέκταση της Λέσχης μας. Θεωρείται δεδομένο ότι θα ζήσουμε συγκινητικές καταστάσεις και σ’ αυτό το άθλημα.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω την Πρόεδρο του ΣΚΟΑΑΠΘ για την φιλοξενία και τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Νίκο Βουδούρη για την υποστήριξή του.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΣΤΑΪΟΣ Σταύρος