Σάρισες: Άμπα και Φωτιάδου κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στο αγώνισμα του διπλού

Η Δέσποινα Άμπα και η Χρυσή Φωτιάδου κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στο αγώνισμα του διπλού νεανίδων. Είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που το Φλωρινιώτικο δίδυμο έπαιξε στον τελικό του αγωνίσματος, έχοντας κατακτήσει τις δύο προηγούμενες χρονιές τον τίτλο.

Η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων Νεανίδων διεξήχθη στην Σαλαμίνα στις 8-11/4/2023. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τα αγωνίσματα του ομαδικού, του απλού, του διπλού και του διπλού μικτού. Πήραν μέρος 48 έφηβοι και 32 νεάνιδες που είχαν πάρει την πρόκριση μέσα από τους προκριματικούς αγώνες. Από τις ακαδημίες των Σαρισών πήραν μέρος 3 παιδιά.

Η Δέσποινα Άμπα κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο διπλό με την Χρυσή Φωτιάδου, έφτασε στην 16άδα του απλού και στην 29άδα του μικτού διπλού.

Ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου έφτασε ως την 16άδα του απλού και του διπλού, και ως την 29άδα του μικτού διπλού.

Ο Σωτήρης Μούσιας έφτασε ως στην 30άδα του απλού και ως την  16άδα του διπλού.

Να σημειώσουμε ακόμα, ότι η Χρυσή Φωτιάδου κατέκτησε δύο ακόμα μετάλλια, χάλκινο στο απλό Νεανίδων και χάλκινο στο διπλό μικτό.

Απευθύνουμε πολλά συγχαρητήρια στη Δέσποινα και τη Χρυσή για τη διάκριση, στα παιδιά μας για την προσπάθεια και στον προπονητή τους Μάρκ Πίνκ για την εξαιρετική του δουλειά. Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!