Σάρισες: Δις πρωταθλήτρια Ελλάδας η Φλωρινιώτισσα Χρυσή Φωτιάδου

Διπλή μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Χρυσή Φωτιάδου, η οποία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Νέων Αντρών -Νέων Γυναικών που διεξήχθη στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 20-21/11/21 αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στο απλό ατομικό και στο διπλό στην κατηγορία Νέων Γυναικών (Κ21).

Η Φλωρινιώτισσα Πρωταθλήτρια, που φέτος αγωνίζεται με τα χρώματα της ΧΑΝΘ ήταν ασυναγώνιστη και με σταθερή απόδοση επικράτησε όλων των αντιπάλων της. Επίσης, στο διπλό νέων γυναικών κατάφερε να επαναλάβει την επιτυχία της έχοντας ως συμπαίκτρια την Ιωάννα Γερασιμάτου, αθλήτρια της ΑΕΚ.

Παράλληλα με τη Χρυσή στο ίδιο Πρωτάθλημα συμμετείχαν και η Δέσποινα Άμπα, ο Σωτήρης Μούσιας, η Αλεξία Μάλο και ο Κων/νος Σωτηρίου. Τα παιδιά έπαιξαν σε όλα τα αγωνίσματα και προσπάθησαν για το καλύτερο. Η Δέσποινα Άμπα ξεχώρισε, καθώς έφτασε μία ανάσα από την είσοδό της στην τετράδα και στα μετάλλια. Τελικά, στον κρίσιμο αγώνα ηττήθηκε και έμεινε στην 8άδα του απλού νέων γυναικών. Επίσης, καλή πορεία είχε και ο Κων/νος, ο οποίος στο αγώνισμα του απλού νέων αντρών έφτασε μέχρι την 16άδα.

Απευθύνουμε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή τους. Ιδιαίτερα στην Χρυσή για την πολύ μεγάλη της επιτυχία!!!