Σάρισες: Δύο μεγάλα βήματα προς την παραμονή

ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Με δύο αποφασιστικές νίκες προχώρησε η γυναικεία ομάδα προς το βασικό στόχο της αγωνιστικής περιόδου, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία Α1.

Το Σαββατοκύριακο αυτό η ομάδας μας αγωνίστηκε δύο φορές με την ομάδα της Καβάλας στο κλείσιμο του 1ου γύρου και στην έναρξη του 2ου στο πρωτάθλημα της Α1. Οι αγώνες αυτοί ήταν πολύ κρίσιμοι, καθώς οι ΣΑΡΙΣΕΣ με 1 μόνο νίκη βρίσκονταν ένα βήμα από την τελευταία θέση που οδηγεί απευθείας στην Α2.

Το πρώτο παιχνίδι διεξήχθη στην Καβάλα. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ ταξίδεψαν στην όμορφη Μακεδονική πόλη το Σάββατο, έχοντας στη σύνθεσή τους για πρώτη φορά όλες τους τις αθλήτριες. Και ενώ περιμέναμε το ματς να είναι αμφίρροπο τα κορίτσια μας μας διέψευσαν. Με πρωταγωνίστριες τις Λιου (2 νίκες) και Παπαδημητρίου (2 νίκες) πήραν το παιχνίδι με σκορ 4-1 και έδωσαν βαθιά ανάσα στην ομάδα. Στο παιχνίδι αυτό αγωνίστηκε ακόμα η Γραμματοπούλου, ενώ στον πάγκο έκατσε η Φωτιάδου.

Την επόμενη ημέρα, την Κυριακή, οι ΣΑΡΙΣΕΣ υποδέχθηκαν την Καβάλα στην Φλώρινα. Με κεκτημένη ταχύτητα τα κορίτσια μας ήταν ασυναγώνιστα και επικράτησαν εύκολα της Καβάλας για δεύτερη φορά με σκορ τώρα 4-0. Η Παπαδημητρίου σημείωσε δύο νίκες και από μία η Λιου και η Φωτιάδου. Αναπληρωματική ήταν η Γραμματοπούλου.

Με τις δύο νίκες αυτές η ομάδα μας απομακρύνθηκε σημαντικά από την επικίνδυνη ζώνη του άμεσου υποβιβασμού και θα προσπαθήσει στις επόμενες αγωνιστικές να αποφύγει τους αγώνες μπαράζ για την παραμονή.

Συγχαίρουμε τις αθλήτριές μας Yuhua, Μαλαματένια, Χρυσή και Δανιέλα για την αγωνιστικότητα, τη μαχητικότητα και την αποφασιστικότητά τους. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ είναι υπερήφανες και για τις τέσσερις. Συγχαίρουμε επίσης τον προπονητή Πρεντοάικα Λίβιου για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στην ομάδα.

Ευχαριστούμε την ομάδα της Καβάλας για τη ζεστή φιλοξενία και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1. Ευχαριστούμε ακόμα όλους όσους ήρθαν στο γυμναστήριο και ενίσχυσαν τις αθλήτριές μας.

Οι επόμενες τρεις αγωνιστικές θα γίνουν στη Φλώρινα στις 15-16/2/2019, όταν η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τις ομάδες του Πέρα, του Ολυμπιακού και του ΓΑΟ Πειραιά.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (8η αγωνιστική)

 

  1. Πέρα Αθηνών       16
  2. Δ.Α.Ο. Ταύρου      15
  3. Ολυμπιακός          14
  4. Α.Ο. Ταταύλα        11

-. Φοίνικας Πειραιά    11

————————————–

-. Σάρισες Φλώρινας  11

  1. Γ.Α.Ο. Πειραιά       10

————————————-

  1. Α.Σ.Ε.Α Καβάλας   8