Σάρισες: Η νέα Α1 Γυναικών

 Επικαιροποιήθηκαν από την Ομοσπονδία οι βαθμολογίες των διασυλλογικών πρωταθλημάτων και ανακοινώθηκαν οι ομάδες που θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της χώρας τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Η γυναικεία μας ομάδα θα αγωνίζεται για μία ακόμα χρονιά στη μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας (Α1), μετά την τέταρτη θέση που κατέκτησε την προηγούμενη περίοδο. Η νέα Α1 προβλέπεται να είναι η πιο δύσκολη των τελευταίων χρόνων, καθώς σε αυτήν θα συμμετέχουν και οι τρεις μεγάλοι σύλλογοι της Αθήνας (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ) κοντά στις παραδοσιακές μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος (Ταύρος, Πέρα). Από την Βόρεια Ελλάδα εκτός από τις ΣΑΡΙΣΕΣ θα συμμετέχει και η ΧΑΝΘ που ανέβηκε φέτος από την Α2.

Οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας καλούνται να ανταπεξέλθουν σε μία νέα δύσκολη πρόκληση. Η διοίκηση του συλλόγου θα προσπαθήσει να στήσει μία ομάδα όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις δυσκολίες που προέκυψαν από την κρίση του κοροναϊού και έχοντας για στήριγμα την αγάπη του κόσμου και την εμπιστοσύνη της τοπικής κοινωνίας.

Οι ομάδες της Α1 2020-2021 είναι:

  1. ΔΑΟ Ταύρου
  2. ΑΣ. Πέρα
  3. Ολυμπιακός
  4. ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας
  5. Φοίνικας Αγ. Σοφίας Πειραιά
  6. ΠΚΔ Ταύρου
  7. ΑΕΚ
  8. Παναθηναϊκός
  9. ΧΑΝΘ