Σάρισες: Η Φλώρινα θα φιλοξενήσει τον 1ο όμιλο του κυπέλλου Ευρώπης

Στη Φλώρινα θα διεξαχθεί ο 1ος Όμιλος του Κυπέλλου Ευρώπης Γυναικών για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Το Κύπελλο Ευρώπης (Europa cup), η δεύτερη διοργάνωση μετά το Champions League της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (ETTU), στον 1ο γύρο θα διεξαχθεί σε τέσσερις Ευρωπαϊκές πόλεις, μεταξύ αυτών και η Φλώρινα. Κάθε πόλη θα φιλοξενήσει τρεις ομάδες που θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις πρόκρισης ανά όμιλο για τον 2ο γύρο.

Οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας θα είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που θα αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα προσπαθήσει στην πόλη μας να πάρει την πρόκριση. Ο 1ος Όμιλος εκτός από την ομάδα μας απαρτίζεται από την Ιταλική Κάλλιαρι και την Ισπανική Αλικάντε. Οι αγώνες υπολογίζεται να γίνουν τον Δεκέμβριο αν όλα πάνε καλά σχετικά με τον κορονοϊό.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια που η Φλώρινα θα είναι στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής επιτραπέζιας αντισφαίρισης και όλοι στο σύλλογο νιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι που η ομάδα μας ξεφεύγει από τα σύνορα και παίρνει μέρος στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Φιλοδοξία μας είναι, πέρα από την άρτια διοργάνωση, η γυναικεία μας ομάδα να πάρει την πρόκριση και να κάνει μία καλή πορεία στο ευρωπαϊκό κύπελλο φτάνοντας όσο το δυνατόν μακρύτερα. Στη μεγάλη μας αυτή προσπάθεια αναμένουμε τη βοήθεια της τοπικής κοινωνίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς η Φλώρινα μέσα από τους αγώνες θα διαφημιστεί σε όλη την Ευρώπη.