Σάρισες: Μεγάλες προκρίσεις για Ελσάμι, Σωτηρίου, Μάλο και Σπανού

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΣΑΜΙ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΜΑΛΟ ΚΑΙ ΣΠΑΝΟΥ

 Νέες μεγάλες επιτυχίες για τις ΣΑΡΙΣΕΣ σημειώθηκαν το Σάββατο 12/5/19 στους  προκριματικούς αγώνες παμπαίδων-παγκορασίδων του Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος. Ο Ζαχαρίας Ελσάμι, ο Κων/νος Σωτηρίου, η Γεωργία Σπανού και η Αλεξία Μάλο προκρίθηκαν πανηγυρικά στην τελική φάση των αγώνων. Σε δύο εβδομάδες τα παιδιά που προκρίθηκαν θα βρεθούν στην Καβάλα για να διεκδικήσουν το τρόπαιο μαζί με τους 32 καλύτερους και τις 26 καλύτερες αθλητές/τριες της κατηγορίας. Έτσι, συνέχισαν την παράδοση της ομάδας που τα τελευταία 6 χρόνια πάντα έχει παρουσία στους τελικούς της κατηγορίας αυτής.

Στους αγώνες, που έγιναν στη Θεσσαλονίκη, πήραν μέρος 74 αγόρια και 22 κορίτσια από τις περιοχές της Ανατολικής, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου και Θεσσαλίας διεκδικώντας τις 7 θέσεις πρόκρισης ανά κατηγορία.

Από την Φλώρινα αγωνίστηκαν 10 αγόρια και 5 κορίτσια, τα περισσότερα από τα οποία είναι πολύ μικρότερα σε ηλικία από την κατηγορία (Κ12). Εκτός από τα παιδιά που προκρίθηκαν αγωνίστηκαν τα αγόρια: Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής, Στέφανος Ουλιάρης, Αναστάσιος και Μάριος Σερίδης, Αθανάσιος Στεφανίδης, Σάββας Κοΐμτσίδης, Βασίλης και Βαγγέλλης Χρυσοστομίδης και τα κορίτσια: Ειρήνη και Νεστορία Χρυσοστομίδου, Παρασκευή Σπανού. Πέρα από τα 4 παιδιά που πέρασαν πολύ κοντά στην πρόκριση έφτασε ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής, όταν στο τελευταίο και κρίσιμο παιχνίδι της πρόκρισης ηττήθηκε από αθλητή της Βέροιας. Τα υπόλοιπα παιδιά αποκλείστηκαν είτε στη φάση των ομίλων είτε στους αγώνες νοκ-άουτ.

Από άποψη ηλικίας η ομάδα μας κατέβασε τα μικρότερα παιδιά (6-8 ετών τα περισσότερα) στοχεύοντας από νωρίς να εκπαιδεύσει τα παιδιά σε αγώνες. Έτσι, και μόνο η δυνατή εμπειρία αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τους λιλιπούτειους αθλητές/τριές μας.

Συγχαίρουμε θερμά τα παιδιά που προκρίθηκαν και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στους τελικούς, όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τους προπονητές που συνόδευαν τα παιδιά Λίβιου Πρεντοάικα και Χρυσή Φωτιάδου.