Σάρισες: Με το δεξί ξεκίνησε η αντρική ομάδα στη Β’ Εθνική

Δύο νίκες σημείωσε η αντρική ομάδα στους αντίστοιχους δύο αγώνες που έδωσε για το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Β. Ελλάδας.

Το Πρωτάθλημα φέτος διεξάγεται αρχικά σε δύο ομίλους των πέντε ομάδων. Οι δύο πρώτες των ομίλων θα παίξουν σε χιαστί αγώνες για τις δύο θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ αγόδου για την Α2. Αντίστοιχα οι δύο τελευταίες του κάθε ομίλου θα παίξουν μεταξύ τους για να καθοριστεί ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν στο Α΄ Τοπικό.

Η ομάδα μας αγωνίζεται στον 1ο Όμιλο μαζί με τις ομάδες του ΟΕΑ Θεσσαλονίκης, του Ιάσωνα Βόλου, του Αίαντα Ευόσμου και του ΣΕΑ Κοζάνης.

Οι πρώτες δύο αγωνιστικές του 1ου Ομίλου διεξήχθησαν την Κυριακή 17/10/2021 στην Φλώρινα, στην έδρα της ομάδας μας, στο γυμναστήριο του 2ου Λυκείου Φλώρινας.

Και στους δύο αγώνες οι αθλητές μας τα πήγαν περίφημα και η ομάδα μας σημείωσε δύο πολύ καλές νίκες. Πρώτα επικράτησε του Αίαντα Ευόσμου με σκορ 3-1 και στη συνέχεια του ΣΕΑ Κοζάνης με σκορ 3-0 γεμίζοντας μας με αισιοδοξία για την συνέχεια.

Με τις ΣΑΡΙΣΕΣ αγωνίστηκαν οι: Τσιαλτζούδης Ευάγγελος, Ελσάμι Ιωσήφ και Μούσιας Σωτήριος. Αναπληρωματικός ήταν ο Σαμπαλής Χρυσοβαλάντης, ενώ την τεχνική καθοδήγηση είχε ο Μάρκ Πινκ.

Τους αγώνες διήυθυναν με επιτυχία δύο διαιτητές από τη Φλώρινα. Ο Σερίδης Δημήτριος και η Άρτεμις Μαλέα.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή!!!!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Α/Α ΟΜΑΔΑ Α Ν-Η Β
1 ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 2 2-0 4
2 ΙΑΣΩΝ ΒΟΛΟΥ 2 1-1 3
3 ΟΕΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1 1-0 2
4 ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 2 0-2 2
5 ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 1 0-1 1