Σάρισες Φλώρινας: Β’ εθνικής συνέχεια…

Την Κυριακή 14/11/2021 συνεχίστηκε το Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στην κατηγορία Β΄ Εθνική Βορείου Ελλάδας για άντρες και γυναίκες.

Η αντρική ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ, που συμμετέχει στον 1ο όμιλο της κατηγορίας αντιμετώπισε τον Αίαντα Ευόσμου. Ο αγώνας που διεξήχθη στην Κοζάνη ήταν νικηφόρος για την ομάδα μας. Η τριάδα που αγωνίστηκε Βαγγέλης Τσιαλτζούδης, Σωτήρης Μούσιας και Αναστάσης Σερίδης επικράτησε της αντίστοιχης τριάδας της ομάδας της Θεσσαλονίκης με σκορ 3-1. Έτσι, οι ΣΑΡΙΣΕΣ σταθεροποιήθηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Απομένουν τρία παιχνίδια για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

1ος ΟΜΙΛΟΣ Β΄ ΑΝΤΡΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ Ν-Η ΒΑΘΜΟΙ
1 ΙΑΣΩΝ ΒΟΛΟΥ 5 4-1 9
2 ΟΕΑ ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗΣ 4 4-0 8
3 ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 5 3-2 8
4 ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 5 1-4 6
5 ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 5 0-5 5

 

Στο αντίστοιχο πρωτάθλημα γυναικών, η γυναικεία ομάδα του ΟΕΑ Φλώρινας παίζοντας εντός έδρας σημείωσε μία νίκη και μία ήττα και παρέμεινε στη δεύτερη θέση. Στον πρώτο της αγώνα επικράτησε με σκορ 3-1 επί της ομάδας του Θερμαϊκού Θέρμης και στο δεύτερο ηττήθηκε από την πρωτοπόρο Καβάλα με σκορ 0-3. Αγωνίστηκαν οι Αλεξία Μάλο, Γεωργία Σπανού, Ειρήνη Χρυσοστομίδου, Νεστορία Χρυσοστομίδου, Παρασκευή Σπανού. Τους αγώνες διηύθυναν με επιτυχία οι διαιτητές Δημήτρης Σερίδης και Άρτεμις Μαλέα. Οι τελευταίες δύο αγωνιστικές θα διεξαχθούν το νέο έτος.

Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ Ν-Η ΒΑΘΜΟΙ
1 ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ 4 4-0 8
2 ΟΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 4 2-2 6
3 ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 4 2-2 6
4 ΑΟ ΘΕΡΜΗΣ ΘΕΡΜΑΙΟΣ 4 0-4 4

 

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν!!!