Σάρισες Φλώρινας: Η γυναικεία ομάδα τερμάτισε στη 2η θέση στην Α1 Εθνική Κατηγορία

Η γυναικεία ομάδα των Σαρισών έδωσε τους τρεις τελευταίους της αγώνες για την Α1 στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 11-12/3/2023. Αντιμετώπισε τις ομάδες της ΑΕΚ του Άρη Βούλας και της ΧΑΝΘ.

Οι Σάρισες έχοντας εξασφαλίσει την 2η θέση στο πρωτάθλημα παρατάχθηκαν χωρίς την Σερβίδα Aneta Maksuti έχοντας στη σύνθεσή τους την Yhua Liu, την Bernadett Balint και την νεάνιδα Δέσποινα Άμπα. Στον αγώνα με την ΑΕΚ τα κορίτσια μας χωρίς να πιάσουν σπουδαία εμφάνιση ηττήθηκαν οριακά με 3-4. Στη συνέχεια έκαναν δύο εύκολες νίκες επί της Βούλας 4-1 και επί της ΧΑΝΘ 4-0.

Και ενώ το πρωτάθλημα για τις Σάρισες τελείωσε, απομένουν τρεις αγώνες του Ολυμπιακού, που αναβλήθηκαν, για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεγάλη κατηγορία. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα μας έχει εξασφαλίσει την 2η θέση με σύνολο νικών- ηττών 13-3, η υψηλότερη θέση που έχει καταλάβει στα 7 χρόνια παρουσίας της στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Η θέση αυτή είναι για εμάς μία μεγάλη επιτυχία. Αν αναλογιστούμε, ότι η ακριτική μας Φλώρινα παλεύει και βρίσκεται ανάμεσα στα μεγαθήρια της Αθήνας (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός. ΑΕΚ), τα οποία ανταγωνίζεται με μεγάλες αξιώσεις, τότε μόνο θα καταλάβει το μέγεθος της επιτυχίας.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον προπονητή μας Mark Pink και τις σπουδαίες αθλήτριές μας Yuhua Liu, Bernadett Balint, Aneta Maksuti και Δέσποινα Άμπα για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν όλη την σεζόν και έφεραν τις Σάρισες τόσο ψηλά.

Επίσης, να ευχαριστήσουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση, Περiφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και Δήμο Φλώρινας, όπως και τους μεγάλους χορηγούς της γυναικείας ομάδας Megas Yeeros και ΔΕΗ Ανανεώσιμες, αλλά και όλους όσους στηρίζουν το σύλλογο στην προσπάθεια που κάνει για την ανάδειξη του αθλητισμού της περιοχής μας.

Παίρνοντας δύναμη από την αγάπη και την υποστήριξη της κοινωνίας της Φλώρινας υποσχόμαστε ότι και στο μέλλον θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, ώστε οι Σάρισες να παραμείνουν ψηλά, γιατί η επιτραπέζια αντισφαίριση της Φλώρινας αξίζει τα καλύτερα!!!

Sarises Victa!!!