Σάρισες Φλώρινας: Κρίσιμο Σαββατοκύριακο για άντρες και γυναίκες

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 7-8/1/23 συνεχίζονται τα διασυλλογικά πρωταθλήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της χώρας.  Οι Σάρισες Φλώρινας δίνουν σε άντρες και γυναίκες πολύ σημαντικά παιχνίδια, που θα καθορίσουν την πορεία των ομάδων μας στα φετινά πρωταθλήματα.

Η γυναικεία ομάδα στο κλείσιμο του 1ου γύρου της Α1 αντιμετωπίζει στον Πειραιά τον Ολυμπιακό, με τον οποίο συγκατοικεί στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Και οι δύο ομάδες είναι αήττητες και αυτή που θα επικρατήσει θα έχει τον πρώτο λόγο στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Το έργο των κοριτσιών μας θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς η ομάδα του Πειραιά διαθέτει ένα πολύ δυνατό ρόστερ και είναι το φαβορί για τη νίκη. Το καλό είναι, ότι η ομάδα μας θα παραταχθεί πλήρης και είναι σίγουρο ότι θα παλέψει για τη νίκη. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 7/1 και ώρα 15.00 στο ΣΕΦ. Νωρίτερα στις 12.00, η ομάδα μας θα παίξει με τον Άρη Βούλας και την Κυριακή το πρωί στις 10.00 με το Πέρα.

Η αντρική μας ομάδα, που παλεύει φέτος για την είσοδό της στην πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Β. Ελλάδας αγωνίζεται στη Φλώρινα με την δυνατή ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, που επίσης έχει τον ίδιο στόχο. Οι δύο ομάδες συγκατοικούν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, που σημαίνει ότι το παιχνίδι αυτό θα είναι ένα ντέρμπι. Θυμίζουμε, ότι στον 1ο γύρο η ομάδα της Καλαμαριάς είχε επικρατήσει με σκορ 4-3. Ο αγώνας θα γίνει στο γυμναστήριο του 2ου Λυκείου Φλώρινας το Σάββατο 7/1/2023 και ώρα 11.00. Θα ακολουθήσει και δεύτερο παιχνίδι με την ουραγό της βαθμολογίας ομάδας του Θερμαίου Θέρμης.

Ευχόμαστε στις ομάδες μας καλή επιτυχία!!!