ΣΑΛΦ: Πρωταθλητής Ελλάδος ξανά ο Θανάσης Παλιογιάννης

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η μεγαλύτερη διοργάνωση  για τα Ελληνικά Δεδομένα  της Πρακτικής Σκοποβολής ,  μετά την υγειονομική κρίση που διέρχεται η Χώρα, ο ΄΄ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ  ΑΓΩΝΑΣ  I.P.S.C. ΄΄ που διοργάνωσε ο Σκοπευτικός  Όμιλος  Κοζάνης   την 4 και  5 Σεπτεμβρίου 2021 χαρακτηρίστηκε ως απόλυτα  επιτυχημένος.  Συμμετείχαν διακόσιοι  πενήντα περίπου αθλητές από όλη την επικράτεια αλλά και από το εξωτερικό.

Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας  έλαβε μέρος στον αγώνα με επτά συμμετοχές.. Στην κορυφαία – για το άθλημα της Δυναμικής Σκοποβολής- κατηγορία  ΄΄PRODUCTION΄΄  ο ΘΑΝΑΣΗΣ   ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ  ανέδειξε για μια ακόμα φορά το ταλέντο του και τις  ικανότητές του και  κατάλαβε την Πρώτη (1η) θέση, για  Δεύτερη φορά στην ΟVERALL  PRODUCTION (είχαν προηγηθεί  τρεις  Πανελλήνιες Νίκες  στην PRODUCTION JUNIOR), επιβεβαιώνοντας  ότι  η κατηγορία του ανήκει.  Μετά τις απονομές των Μεταλλίων ο ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ εισέπραξε τα συγχαρητήρια και τις φιλοφρονήσεις όλων των κορυφαίων αθλητών της διοργάνωσης, για τις επιδόσεις του και για το αθλητικό ήθος που επιδεικνύει με την συμπεριφορά του στους αγωνιστικούς χώρους.

Eίναι σκόπιμο να τονιστεί ότι ο Αθλητής  τον τελευταίο χρόνο  αφιερώνει τον χρόνο του στις σπουδές  του και απείχε από το αγωνιστικό πρόγραμμα της χρονιάς αλλά προετοιμάστηκε για τον Πανελλήνιο Αγώνα με στοχευμένες  προπονήσεις,  κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του.

Στην ίδια κατηγορία ο  ΧΑΤΖΗΛΙΑΣ Κ. κατέλαβε την 27η θέση,  Ο ΜΑΡΓΑΡΗΣ Κ. την  37η, ο ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ Χ. την 46η και ο ΣΤΑΪΟΣ Σ. την 48η. Στην κατηγορία STANDARD  ο ΚΑΤΣΟΥΤΑΣ Κ.  κατέλαβε την 30η θέση και ο ΡΟΖΑΣ Κ. την 37η.  Η εμφάνιση των αθλητών μας ήταν  ικανοποιητική αν ληφθεί  υπόψη  ότι τα στάδια του αγώνα ήταν  δύσκολα και   απαιτητικά, ανάλογα της κατηγορίας του αγώνα.

Το Δ.Σ. και οι αθλητές του συλλόγου,  οι οποίοι από την πρώτη ημέρα της παρουσίας της ΣΑΛΦ εξασφαλίζουν τις συνθήκες προπόνησης  με συλλογική δουλειά και ευθύνη, με τα γνωστά πλέον αποτελέσματα σε όλες τις παρουσίες της Λέσχης μας, είναι υπερήφανοι για τις επιδόσεις των αθλητών μας και ιδιαίτερα για την σταθερά ανοδική πορεία του Πρωταθλητή μας  και  του συλλόγου γενικότερα. Αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι η άνοδος της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας είναι μονόδρομος. Ολοκληρώνοντας και τις εγκαταστάσεις του σκοπευτηρίου μας η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας μετατρέπεται σε ΄΄δεξαμενή΄΄ γεμάτη με αθλητές  και ανθρώπους που νοιάζονται και θέλουν να συνεισφέρουν σε αυτής της μορφής τον αθλητισμό,  με ανιδιοτέλεια και αθλητικό ήθος.

Η Σ.Α.Λ.Φ. συγχαίρει ιδιαίτερα τον Σ.Ο. Κοζάνης και τον  Πρόεδρο του ΠΟΥΤΟΓΛΙΔΗ Γεώργιο για την άρτια και αψεγάδιαστη διοργάνωση του μεγαλύτερου αγώνα της Ελληνικής Πρακτικής Σκοποβολής, την Διοίκηση Πεδίου για την άψογη εκτέλεση του αγώνα και την ΕΤΕΠΣ για τον σχεδιασμό  υποστήριξη του αγώνα από την έναρξη μέχρι  την έκδοση των αποτελεσμάτων από τον ΄΄μάγο΄΄  ΣΠΑΤΟΥΛΑ Βασίλη.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ:

   Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εξέλιξη  του αγώνα και την κατάκτηση της Πανελληνίου για ακόμα μία φορά. Ήταν ένας  καλοστημένος και απαιτητικός αγώνας με μεγάλο ανταγωνισμό. Θέλω λοιπόν με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω το Σύλλογό μου στο σύνολό του και ιδιαίτερα τον πρόεδρό μας Κο Σταύρο Στάιο και το Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και τους συναθλητές μου: Κων/νο Ρόζα, Κων/νο Μάργαρη, Κων/νο Χατζηλία, Κων/νο Κατσούτα, Χαράλαμπο Περιβολάρη, Σταύρο Μούτσιο,  Ιωάννη Παναγιώτου και Γιάροσλαβ Γεωργιάδη, που  βρίσκονται διαρκώς δίπλα μου και με στηρίζουν, αλλά και με τις άοκνες προσπάθειες  και ανάλογο προσωπικό τους κόστος, συντέλεσαν ώστε να γίνει πραγματικότητα το δικό μας σκοπευτήριο  και να έχουμε έτσι  τη δυνατότητα  ήρεμης και ουσιαστικής  προπόνησης.

  Θέλω επίσης να ευχαριστήσω έναν απ’  τους πρωτοπόρους της πρακτικής σκοποβολής στην χώρα μας και εξαίρετο προπονητή κύριο Στέφανο Χαιρόπουλο, που σε ασφυκτικά περιορισμένο χρόνο,  κατάφερε να μου μεταδώσει πολύτιμες συμβουλές και πρακτικές, σχετικές με το άθλημα. Τέλος, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ  στους Κυρίους: Αναστάσιο Χατζηχρίστο Συμβολαιογράφο, Χρήστο Αγγελόπουλο έμπορο βιομηχανικών ειδών για τη συνεχή ηθική και τεχνική  τους υποστήριξη.

  Βέβαια, καμία από τις επιτυχίες μου μέχρι σήμερα δεν θα ήταν εφικτή  χωρίς την αμέριστη και αδιάκοπη στήριξη του κυρίου  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗ  (Μ.Ε.Τ.Ε.  Α.Ε.), σε όλη την αθλητική μου πορεία, στον οποίο εκφράζω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες και την βαθύτατη εκτίμησή μου.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ