Συγχαρητήρια μηνύματα της ΓΕΦ

Άλλη μια σημαντική εμφάνιση της Γυμναστικής ΄Ενωσης Φλώρινας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ Α΄ Β Ομίλου που διεξήχθη στην Καβάλα στις 30-1/ 7/2018.  Ο πολλά υποσχόμενος αθλητής μας στο ύψος, Χάσος Γρηγόρης χάρισε στο σύλλογό μας ένα χάλκινο μετάλλιο παίρνοντας την Τρίτη Θέση. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η επίδοσή του (1,75μ), μας χάρισε την Τρίτη θέση και Πανελληνίως. Έτσι η Γυμναστική Ένωση Φλώρινας με το Χάσο Γρηγόρη αποτελεί μια υπολογίσιμη δύναμη σε πανελλαδικό επίπεδο.

Εξίσου εξαιρετική ήταν η εμφάνιση της ατρόμητης σκυτάλης μας στα 4Χ80μ ,όπου οι αθλήτριες: Χατζηπαράσχου Ραφαέλα, Κεχαγιά Λουκία, Μπακάλη Ραφαηλία και Μπάδη Δέσποινα, αν και μικρότερες ηλικιακά, έδωσαν για άλλη μια φορά τον καλύτερο εαυτό τους  πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ (44.50).

Ατομικό ρεκόρ πέτυχε και η Μπάδη Δέσποινα στα 80μ εμποδίων(13,91) ενώ ο αθλητής μας Χρηστίδης Παναγιώτης στάθηκε «άτυχος» στο ακόντιο  με την καλή αλλά άκυρη προσπάθειά του, που θα του εξασφάλιζε τη συμμετοχή του στους 6 πρώτους.

Η συμμετοχή της ΓΕΦ στο Πανελλήνιο ΠΠ-ΠΚ Α΄ και η διάκρισή της Πανελληνίως στο ύψος καθώς και το ήθος που επέδειξαν οι αθλήτριες και οι αθλητές μας δεν αποτελεί μόνο την έμπρακτη απόδειξη για τη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται από τη μεριά των αθλητών, αθλητριών ,των προπονητών μας και του Συλλόγου, αλλά αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε όσους μας πολέμησαν με ενέργειες που δε συνάδουν με το αθλητικό ήθος….

Το ΔΣ της ΓΕΦ συγχαίρει ολόψυχα τόσο τους αθλητές, αθλήτριες μας ,όσο και τους προπονητές μας κ. Ναλπαντίδη Γρηγόρη, κ. Κεχαγιά Βασίλη και τον συνεργάτη μας κ. Κεσίδη Στέλιο που με την καθοδήγηση και την στήριξή  τους οι αθλητές και οι αθλήτριες μας  επιδεικνύουν όχι μόνο μια άρτια τεχνικά εικόνα αλλά και ένα εξαιρετικό ήθος που είναι το σημαντικότερο όλων.

…………………………………………………………………………………………………………

Το ΔΣ της Γυμναστικής Ένωσης Φλώρινας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην «Κάβα Ποτών Χάσου» και συγκεκριμένα τον κ. Χάσο Αλέξη, πατέρα του Πανελληνιονίκη στο ύψος Χάσου Γρηγόρη για την ευγενή χορηγία του στο σύλλογό μας. Η οικονομική ενίσχυσή που πρόσφερε, αλλά και η πρόθεσή του να στηρίζει το σύλλογό μας σε όλες του τις προσπάθειες είναι εξαιρετικά σημαντική για τη ΓΕΦ, έτσι ώστε να συνεχίσει το έργο της.