Συμμετοχή αθλητών της Σ.Α.Λ.Φ. στον 2ο Πρωταθληματικό αγώνα πρακτικής σκοποβολής της Α΄Ζώνης  LEVEL II

Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 από τον Αθλητικό Σκοπευτικό Ομιλο Λευκού Πύργου  Θεσσαλονίκης διοργανώθηκε στο σκοπευτήριο Νάρρες Πενταλόφου ο δεύτερος Πρωταθληματικός αγώνας πρακτικής σκοποβολής της Α΄Ζώνης  LEVEL II. Από την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας  συμμετείχαν στον αγώνα δεκατρείς αθλητές. Ο αγώνας ήταν απαιτητικός και διεξήχθη σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Ο Παλιογιάννης Αθανάσιος κατέκτησε την 1η  θέση στην μεγάλη κατηγορία PRODUCTION  overall και την 1η θέση στην υποκατηγορία junior και  απέσπασε δύο το χρυσά μετάλλια. Ο Μουλελης Ηλίας ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου και φόρεσε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία PRODUCTION optics. Στην  κατηγορία PRODUCTION  ο Χατζηλίας Κ. κατατάχθηκε στην 17η , ο Μούτσιος Σ. στην 18η, ο ο Κατσούτας Κ. στην 22η, ο Περιβολάρης Χ. στην 25η, ο Μάργαρης Κ. στην 26η, η Κροκαροπούλου στην 30η  (2η στην υποκατηγορία ladys), η Ευαγγέλου Χριστίνα στην 38η, o Βέργος Κ. στην 39η,  ο Σταϊος Ν. στην 55η και ο Μαυρουδής Χ. στην 64η θέση.  Στην κατηγορία STANDARD Ρόζας Κ. κατατάχθηκε στην 23η θέση.

Τέλος στο ομαδικό της PRODUCTION  η ΣΑΛΦ με τους Παλιογιάννη, Μούτσιο, Χατζηλία και Κατσούτα κατέκτησε την Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Το Δ.Σ. της ΣΑΛ Φλώρινας συγχαίρει όλους τους αθλητές της Λέσχης για την αγωνιστική επίδοση τους αλλά και για την πολυπληθή παρουσία τους στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Πρακτικής Σκοποβολής.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ L II ΑΣΟΛΠ

Για το   Δ.Σ.

ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ