Συμμετοχή της Σκοπευτικής Λέσχης Φλώρινας σε δύο αγώνες

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 η ΣΑΛ Φλώρινας συμμετείχε σε δύο αγώνες : Στον Αγώνα L ΙΙ που διοργανώθηκε στο Σκοπευτήριο Θηβών από τον Σκοπευτικό Όμιλο Θηβών και στην πρώτη φάση του «Κυπέλλου Δυτικής Μακεδονίας» LI που διοργανώθηκε στο Σκοπευτήριο Νικόπολης Κοζάνης από τον Σ.Ο. Κοζάνης. Από την Λέσχη μας στον πρώτο αγώνα συμμετείχε ο Αθλητής και Προπονητής ΜΟΥΛΕΛΗΣ Ηλίας, ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία PRODUCTION και κατέκτησε την 1η θέση.

Στο Κύπελλο Δυτικής Μακεδονίας πήραν μέρος εννέα αθλητές μας, που αγωνίστηκαν στην  κατηγορία PRODUCTION και κατατάχθηκαν ως εξής: Παλιογιάννης Α. 1ος overall και στην υποκατηγορία junior, Χρυσοπολιτη Μαρία 6η overall και πρώτη στην υποκατηγορία Ladies, Xατζηλίας Κ. 9ος, Κατσούτας Κ. 10ος, Ρόζας Κ. 12ος, Περιβολάρης Χ. 13ος Μάργαρης Κ. 18ος και Τσώμης Ν. 43ος.

Η αγωνιστική χρονιά συνεχίζεται με τους Πανελλήνιους Αγώνες 3GUNS (πιστόλι, λειόκανο και ραβδωτό τυφέκιο) και τον Πανελλήνιο Αγώνα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, που θα γίνουν στις  27 και 28 Οκτωβρίου και 4 Νοεμβρίου 2017 αντίστοιχα, στο Σκοπευτήριο Ιωαννίνων από τον Σκοπευτικό Όμιλο «ΒUDO».

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΣΤΑΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

http://salflorinas.blogspot.gr/