Συμμετοχή του Α.Σ “Παγκράτιον” Φλώρινας στο πανελλήνιο κύπελλο εγχρώμων και μαύρων ζωνών 2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών στις 2-3/11/2019 στην Χαλκίδα που είχε για μία ακόμη χρονιά πολύ μεγάλη συμμετοχή!
Το Σάββατο στην τελετή έναρξης παραβρέθηκαν η Δήμαρχος της Χαλκίδας κα Έλενα Βάκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας κος Γιώργος Κελαιδίτης και οι Δήμαρχοι Μαντουδίου και Ψαχνών.

Ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ συμμετείχε με τρεις αθλητές και πήρε τέσσερα μετάλλια 1χρυσό και τρία ασημένια αναλυτικά

  1. Πετρίδης Εμμανουήλ: Χρυσό μετάλλιο στα kata παίδων και Ασημένιο στο kumite παίδων -55kgr.
  2. Παυλίδης Σωκράτης: Ασημένιο μετάλλιο στο kumite παίδων -35kgr.
  3. Τσαρτσιταλίδου Αγάπη: Ασημένιο μετάλλιο στο kumite κορασίδων +40kgr.

Την αποστολή συνόδευσαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Τσαρτσιταλίδης Κίμων, ο νέος συνεργάτης του Συλλόγου και βοηθός του προπονητή senpai Παυλίδης Ιωάννης και η Εθνική μας διαιτητής Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη-Μαρία.

Αγωνιστικά οι αθλητές του Συλλόγου τα πήγαν περίφημα, όπως και πάρα πολύ καλά τα πήγε στην διαιτησία η Ειρήνη-Μαρία.

Παυλίδης Ιωάννης (senpai): Κατ΄ αρχήν να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Συλλόγου Τσαρτσιταλίδη Κίμων και τον Προπονητή του Κορομπίλη Γεώργιο για την συνεργασία. Όσο για την απόδοση των αθλητών μας, η συγκομιδή των μεταλλίων τα λέει όλα, σε όποια κατηγορία συμμετείχαμε ανεβήκαμε στο βάθρο. Τα παιδιά αγωνίστηκαν με ήθος και πάθος, βέβαια η Αγάπη “κουράστηκε” περισσότερο, στην πιο “γεμάτη” κατηγορία χρειάστηκαν 4 δυνατά κερδοφόρα παιχνίδια για να φτάσει στον τελικό όπου δυστυχώς ηττήθηκε με 4-1 από μια πάρα πολύ καλή αθλήτρια. Δεν πρέπει να λησμονήσουμε ότι η Αγάπη απέκλεισε στο πρώτο παιχνίδι την Χάλκινη του πανελληνίου πρωταθλήματος ενώ στο τρίτο παιχνίδι την Χρυσή του Πανελληνίου και πρωταθλήτρια της κατηγορίας των +40kgr.

Είμαι πραγματικά περήφανος που κοουτσάρισα αυτά τα παιδιά, έχουν πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και θα πάνε ψηλά πράμα που τους το εύχομαι από καρδιάς.