Συμμετοχή του Shogun στο 5ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών

Το 5ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών που διεξήχθη στις 14 – 15 Μαïου 2022 στο Κλειστό γυμναστήριο  Σερρών έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο. Η διοργάνωση  έκλεψε τις εντυπώσεις και μόνο καλά λόγια είχαν να πουν όλοι αθλητές και οι αποστολές που φιλοξενήθηκαν. Σε ένα γεμάτο από φιλάθλους γήπεδο , πάνω από 600 αθλητές από 12 κράτη 80 σύλλογοι  4 ομοσπονδίες και 5 ενώσεις   έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, παρουσιάζοντας το πρόγραμμά τους , προσφέροντας υψηλού επιπέδου θέαμα και προπάντων ασφάλεια στους αθλητές που συμμετέχουν στη διοργάνωση και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19 Από αυτή τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση των Πολεμικών Τεχνών δε γινόταν να μη δηλώσει παρών και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Φλώρινας  SHOGUN. Συμμετείχε με 7 αθλητές έξι για φόρμες και έναν αθλητή στο αγωνιστικό

Οι αθλητές του αγωνίστηκαν με τόλμη ,σθένος για τη διάκριση και την κατάκτηση ενός μεταλλίου  και τα κατάφεραν προσφέροντας σε όλους τους παρευρισκομένους στιγμές χαράς και συγκίνησης.

Το  Δ.Σ ΤΟΥ συλλόγου  συγχαίρει θερμά όλους όσους έλαβαν μέρος, προπονητές μαθητές και φυσικά τους γονείς που είναι πάντα δίπλα σε οποιαδήποτε  διοργάνωση. Ως  σύλλογος θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε όλες αυτές τις προσπάθειες που εξευγενίζουν τον άνθρωπο και αναδεικνύουν το επίπεδο του πολιτισμού..

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ