Συνέντευξη τύπου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χάντμπολ Γυναικών

dav

Συνέντευξη τύπου στα πλαίσια των αγώνων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χάντμπολ Γυναικών 2019 που θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Αμυνταίου, από την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, παραχωρήθηκε, την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου.

Για τη διοργάνωση μίλησαν κατά σειρά ο Δήμαρχος Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης, ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ (Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος) Κώστας Σταματιάδης, ο Προϊστάμενος Επικοινωνίας του Ενεργειακού Κέντρου Δ. Μακεδονίας της ΔΕΗ Δημήτρης Καμαριάδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Δ. Μακεδονίας Παναγιώτης Βλαχόπουλος, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΧΕ Γιάννης Στρατάκης και η εκπρόσωπος του Αρκτούρου Άννα Γκάτσιου.

Για το αγωνιστικό κομμάτι μίλησαν ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Μενέλαος Δανήλος και, εκ μέρους των αθλητριών, το μέλος της Εθνικής και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Beach Handball Ελισάβετ Μάστακα.

Το Εθνικό Αντιπροσωπευτικό μας Συγκρότημα, που βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης στην πόλη του Αμυνταίου, θα βρεθεί αντιμέτωπο στον 3ο προκριματικό όμιλο με τις εθνικές ομάδες της Ιταλίας, της Πορτογαλίας και της Λευκορωσίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου
17:00 Πορτογαλία – Λευκορωσία
19:30 Ελλάδα – Ιταλία

Σάββατο 24 Νοεμβρίου
17:00 Ελλάδα – Λευκορωσία
19:30 Πορτογαλία – Ιταλία

Κυριακή 25 Νοεμβρίου
17:00 Πορτογαλία – Ελλάδα
19:30 Λευκορωσία – Ιταλία

Εισιτήρια εκδίδονται από την ΟΧΕ στον χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (ΔΑΚ) Αμυνταίου. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και καλύπτει και τους έξι αγώνες.

Η διοργάνωση των αγώνων γίνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, του Δήμου Αμυνταίου και της ΔΕΗ.