Τελείωσε με μεγάλη επιτυχία το ανοιχτό τουρνουά τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Συγκεκριμένα το Σάββατο το απόγευμα έγινε ο μικρός τελικός των γυναικών, όπου η αθλήτρια της Λ.Π.Φ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ κέρδισε την αθλήτρια ΓΙΟΒΑΝΓΚΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 2-0 SET . Στο μεγάλο τελικό η 13άχρονη αθλήτρια της Λ.Π.Φ  ΚΟΥΤΣΟΤΟΛΗ ΡΑΝΙΑ  επικράτησε της αθλήτριας ΖΙΟΡΔΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΣ  με 2-1 SET (1-6-),(6-2),(6-3) και κατέλαβε την πρώτη θέση στο τουρνουά , η φιναλίστ του τελικού τη δεύτερη θέση και η νικήτρια του μικρού τελικού την τρίτη θέση.

Την Κυριακή το απόγευμα έγινε ο μικρός τελικός των ανδρών, όπου ο αθλητής ΤΑΜΟΥΤΣΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ κέρδισε τον αθλητή ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗ ΣΑΚΗ με 2-0 SET. Στη συνέχεια ακολούθησε ο μεγάλος τελικός, όπου μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που κράτησε σχεδόν 4 ώρες, ο αθλητής ΧΑΒΙΕ επικράτησε του αθλητή ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΦΩΚΙΩΝΑ με 2-1 SET (4-6),(7-6),(6-4) και κέρδισε την πρώτη θέση στο τουρνουά. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο αθλητής ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΦΩΚΙΩΝ και την τρίτη θέση ο νικητής του μικρού τελικού ΤΑΜΟΥΤΣΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ.
Οι προπονητές της Λ.Π.Φ ΚΟΥΤΣΟΤΟΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ και ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΦΑΝΗ ευχαριστούν όλους τους αθλητές, που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση και βοήθησαν με κάθε τρόπο να τελειώσει επιτυχώς αυτή. Τέλος ευχαριστούν τα μέλη του Δ.Σ. της Λ.Π.Φ που είναι πάντα κοντά στην ομάδα και τονίζουν για μια φορά ακόμη την επιτακτική ανάγκη της δημιουργίας γηπέδων και κατάλληλων εγκαταστάσεων για τη σωστή ανάπτυξη του αθλήματος της αντισφαίρισης στην πόλη μας.