Το Αμύνταιο υποδέχεται την «αφρόκρεμα» της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Το Αμύνταιο είναι πανέτοιμο να φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντρών-Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου 2023.

Το Αμύνταιο, μία πόλη με πλούσια αθλητική παράδοση, ιδιαίτερα στο χάντμπολ, έχει φιλοξενήσει στο ευρύχωρο κλειστό γυμναστήριο που διαθέτει πληθώρα μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και είναι έτοιμο να γνωρίσει για πρώτη φορά και την επιτραπέζια αντισφαίριση και μάλιστα στο υψηλότερο δυνατόν για την Ελλάδα επίπεδο. Να σημειώσουμε, ότι στην Δυτική Μακεδονία η επιτραπέζια αντισφαίριση τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη με κέντρα κυρίως την Φλώρινα, την Κοζάνη και την Καστοριά.

Στους αγώνες θα πάρουν μέρος οι κορυφαίοι στην χώρα μας αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι αναμένεται να προσφέρουν στους θεατές πλούσιο θέαμα. Καλούμε λοιπόν όλο το φίλαθλο κοινό του Αμυνταίου, αλλά και όλους τους φίλους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης από την ετρύτερη περιοχή, να παρευρεθούν στο γυμναστήριο και να απολαύσουν εντυπωσιακούς αγώνες που θα αναδείξουν τους Πρωταθλητές Ελλάδας σε άντρες και γυναίκες.

Σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση δεν θα μπορούσαν να λείψουν αθλητές και αθλήτριες από την Φλώρινα που διακρίνονται τα τελευταία χρόνια σε πανελλήνιο επίπεδο. Στην κατηγορία των αντρών θα αγωνιστεί ο 16χρονος Κων/νος Σωτηρίου και στην κατηγορία των γυναικών η 19χρονη Χρυσή Φωτιάδου, η 17χρονη Δέσποινα Άμπα και οι 14χρονες Γεωργία Σπανού, Ειρήνη και Νεστορία Χρυσοστομίδου, οι οποίοι/ες πήραν την πρόκριση μέσα από προκριματικούς αγώνες.

Τους αγώνες διοργανώνει η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Δήμο Αμυνταίου. Υποστηρικτής των αγώνων είναι ο Α.Σ.Ε.Α. «Σάρισες» Φλώρινας. Χορηγοί είναι οι: Coffee Island Αμυνταίου,The Mall, Αμύνταιο, Ξενοδοχείο Άτερον, Αμύνταιο, Ταβέρνα «Το στέκι του Καραγκιόζη», Φλώρινα, “ΕΛΕΝΑ” παιδικά ρούχα και βαπτιστικά, Φλώρινα, Εστιατόριο Ναουμίδης, Άγιος Παντελεήμονας Αμυνταίου.

Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες Καλή Επιτυχία!!!