Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Αλεξία Μάλο στο Όπεν της Κοζάνης

Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης
«ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας

Μεγάλη ήταν η παρουσία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Φλώρινας στο πρώτο αναπτυξιακό ανοιχτό πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου, που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη στις 23-24/10/2021.

Στο όπεν αυτό συμμετείχαν 122 παιδιά από 35 σωματεία της χώρας. Από τη Φλώρινα πήραν μέρος και τα δύο σωματεία επιτραπέζιας αντισφαίρισης (ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας, ΟΕΑ Φλώρινας) με συνολικά 16 παιδιά. Την υψηλότερη θέση από αυτά κατέκτησε η Αλεξία Μάλο, η οποία στην κατηγορία των Κορασίδων έπαιξε σταθερά και αποφασιστικά και έφτασε μέχρι τον τελικό. Εκεί, ηττήθηκε από την αντίπαλό της από τα Χανιά και τελικά πήρε τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Πολύ καλές εμφανίσεις είχαμε και από τα άλλα παιδιά που έδειξαν αγωνιστικότητα και κατέλαβαν αξιόλογες θέσεις στις κατηγορίες τους. Ιδιαίτερα εντυπωσίασαν τα μικρά παιδιά της ακαδημίας μας, τα οποία παρόλο ήταν από τα μικρότερα του τουρνουά έδειξαν το ταλέντο τους και σημείωσαν σημαντικές νίκες. Τις πρώτες τους νίκες σε επίσημους αγώνες σημείωσαν τα αδέρφια Κουγιουμτζόγλου, ενώ ο Σπύρος Σαρηγιαννίδης, Μάριος Σερίδης, Ευάγγελος Χρυσοστομίδης και Παντελής Μιχαηλίδης κατέκτησαν σημαντικές θέσεις. Πολύ αξιόλογη επίσης ήταν η πρώτη παρουσία του Χρυσοβαλάντη Σαμπαλή της Γεωργίας Σπανού και της Ειρήνης Χρυσοστομίδου στην κατηγορία Παίδων-Κορασίδων

Συνοπτικά όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν με πάθος και έδειξαν ότι η επιτραπέζια αντισφαίριση της Φλώρινας είναι δυνατή και στις ακαδημίες με πολλές προοπτικές. Συγχαίρουμε τα παιδιά για την αγωνιστικότητά τους, τους γονείς τους που τα υποστηρίζουν και τον προπονητή Μαρκ Πίνκ. Επίσης συγχαίρουμε και τους ανθρώπους του φίλου Σωματείου της Κοζάνης για την εξαιρετική διοργάνωση και τη φιλοξενία.

Αναλυτικά οι θέσεις των αθλητών μας στο όπεν της Κοζάνης είναι:

Έφηβοι [15]: Σωτήρης Μούσιας (5ος), Ιωσήφ Ελσάμι (8ος)

Νεάνιδες [12]: Δέσποινα Άμπα (5η)

Παίδες [51]: Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής (16ος), Αναστάσιος Σερίδης (37ος)

Κορασίδες [14]: Αλεξία Μάλο (2η), Γεωργία Σπανού (6η), Ειρήνη Χρυσοστομίδου (9η), Νεστορία Χρυσοστομίδου (13η)

Παμπαίδες [29]: Σπύρος Σαρηγιαννίδης (6ος), Μάριος Σερίδης (13ος), Ευάγγελος Χρυσοστομίδης (14ος), Παντελής Μιχαηλίδης (16ος), Αντώνης Κουγιουμτζόγλου (23ος), Βασίλης Κουγιουμτζόγλου (24ος), Βασίλης Χρυσοστομίδης (25ος)