Τρίτες οι Σάρισες στην Α1 Γυναικών

ΤΡΙΤΕΣ ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα στις 29-30/1/22 ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Απομένουν δύο αγώνες του Α.Σ. Πέρα που αναβλήθηκαν λόγω covid. Δεν επηρεάζουν όμως την τελική βαθμολογία.

Οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας τερμάτισαν στην τρίτη θέση πίσω από τον Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Μία θέση που καθόλου άσχημη δεν είναι, αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος των συλλόγων που κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις.

Το Σάββατο η ομάδα μας επιβλήθηκε εύκολα της ΑΕΚ με σκορ 3-0. Την Κυριακή δείχνοντας το καλό της πρόσωπο η ομάδα μας κόντραρε στα ίσια τον Πρωταθλητή Ολυμπιακό και έχασε δύσκολα με σκορ 2-3. Έτσι, με συνολικό απολογοσμό 7 νίκες και 5 ήττες οι ΣΑΡΙΣΕΣ κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση.

Με τις ΣΑΡΙΣΕΣ φέτος αγωνίστηκαν οι: Δέσποινα Άμπα, Yuhua Liu, Ekaterina Guseva, Paulina Kryziek, Roman Le Scour, Marion Berhaud. Την τεχνική καθοδήγηση είχε ο Mark Pink.

Συνοψίζοντας την σεζόν μπορούμε να πούμε, ότι η αγωνιστική παρουσία των ΣΑΡΙΣΩΝ στην μεγάλη κατηγορία υπήρξε επιτυχημένη. Η ομάδα για μία ακόμα φορά στάθηκε επάξια απέναντι στα μεγαθήρια του αθλήματος, ξεπέρασε τις όποιες αντιξοότητες παρουσιάστηκαν, έδωσε σκληρές μάχες και παρόλο που δεν μπόρεσε να παραταχθεί σε όλα τα παιχνίδια πλήρης, κέρδισε επάξια το χάλκινο μετάλλιο.

Συγχαρητήρια σε όλα κορίτσια και στον προπονητή τους.

Θα θέλαμε κλείνοντας να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς της γυναικείας ομάδας, που στήριξαν φέτος την όλη προσπάθεια: ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε.,  MEGAS YEEROS, Λιγνιτορυχεία Αχλάδας, Υγρά Καύσιμα Ουλιάρης, All Day Coffee Bar “Rivo”, Coffee “Train”, Coffee “Believe”, METE, Ταβέρνα «Το στέκι του Καραγκιόζη», Rally Team Χατζηχρήστος, Βιβλιοπωλείο «Η γωνιά», Ψητοπωλείο «Αμβροσία», Αθλητικά είδη “gpsports”.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΟΜΑΔΑ                                   ΒΑΘΜΟΙ

  1. Ολυμπιακός ΣΦΠ             24
  2. Παναθηναϊκός ΑΟ            22
  3. Σάρισες Φλώρινας            19
  4. ΑΣ Πέρα Αθηνών              17 *
  5. ΑΕΚ                                  14 *
  6. ΧΑΝ Θεσσαλονίκης          13
  7. Α.Ο. ΔΑΟ Ταύρου             11 *

Σημ: Ο ΔΑΟ Ταύρου έχει δύο αγώνες λιγότερους, το Πέρα και η ΑΕΚ από έναν