Χάλκινο μετάλλιο για Φωτιάδου / Παπαδημητρίου στο Σέρβικο Όπεν

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΦΩΤΙΑΔΟΥ/ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΚΟ ΟΠΕΝ

Στο βάθρο των νικητών ανέβηκε το δίδυμο Χρυσή Φωτιάδου και Μαλαματένια Παπαδημητρίου αγωνιζόμενο στο διεθνές σερβικό όπεν το τριήμερο 21-23/9/2018. Στο όπεν, που είναι ενταγμένο στο World Junior Circuit της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, η Μαλαματένια Παπαδημητρίου και η Χρυσή Φωτιάδου πήραν την 3η θέση στο ομαδικό κορασίδων.

Οι 14χρονες αθλήτριες του Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας προχώρησαν νικηφόρα από τον όμιλο, μετά μπήκαν άνευ αγώνα στα ημιτελικά και είχαν την ευκαιρία ακόμα και για την είσοδο στον τελικό. Άρχισαν ως 2ο φαβορί του αγωνίσματος και σαφώς είναι επιτυχία, που κατέκτησαν μαζί άλλο ένα μετάλλιο σε διεθνές τουρνουά. Όσο αφορά τα αγόρια, τα αδέρφια Ελσάμι αγωνίστηκαν μαζί στο ομαδικό, χωρίς όμως να σημειώσουν νίκη.

Στο αγώνισμα του διπλού τα κορίτσια έχοντας σαν παρτενέρ ξένες αθλήτριες έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά, ενώ τα αγόρια παίζοντας ως δίδυμο αποκλείστηκαν νωρίς.

Στο αγώνισμα του ατομικού στα προημιτελικά έφτασε η Μαλαματένια Παπαδημητρίου, ενώ η Χρυσή Φωτιάδου πρώτα αποκλείστηκε στην φάση των ομίλων, ενώ στη συνέχεια κατέκτησε την πρωτιά στον όμιλο της παρηγοριάς. Τα αδέρφια Ελσάμι δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν.

Συμπερασματικά η παρουσία των αθλητών/τριων των ΣΑΡΙΣΩΝ σε ένα διεθνές όπεν κρίνεται ως απόλυτα επιτυχημένο. Και τα κορίτσια με τις επιτυχίες τους και τα αγόρια με τη συμμετοχή τους βγήκαν κερδισμένα, αποκομίζοντας πλούσιες εμπειρίες.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!!