1 ασημένιο και 2 χάλκινα μετάλλια για την Γ.Ε.Φλώρινας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών!

Στην μεγαλύτερη διοργάνωση σε εθνικό επίπεδο, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών, οι αθλητές μας έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις κατακτώντας συνολικά 3 μετάλλια!

Στα ατομικά, ο έφηβος Γιάννης Τσιμικλής έφτασε μέχρι τον Μεγάλο Τελικό κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο μετά από μια σπουδαία εμφάνιση, χαρίζοντας μας πολλά χαμόγελα υπερηφάνειας και ελπίδες για το μέλλον. Στους άνδρες επίσης ξεχώρισαν με πολύ καλές εμφανίσεις οι αθλητές μας Δούδος Δημήτρης 10ος και Σωτήρης Γεροσίδερης 16ος. Ο Γιώργος Νεδέλκος δεν κατάφερε για λίγα χτυπήματα να περάσει στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Στις γυναίκες, η 13χρονη Καλλιρόη Ναΐδη κατάφερε να πλασαριστεί στην τελική

«8αδα» της διοργάνωσης κατακτώντας την 7η θέση δείχνοντας ότι το μέλλον της ανήκει! Στην ίδια κατηγορία ξεχώρισαν και οι αθλήτριες μας Νέλη Γεροσίδερη 15η και Ελεωνόρα Καββάδα 16η! Η Γιούλη Σφέτκου την Παρασκευή δεν κατάφερε να περάσει στην τελική φάση.

Στα ΟΜΑΔΙΚΑ, οι ομάδες μας σε άνδρες ( Τσιμικλής, Δούδος, Γεροσίδερης, Νεδέλκος) και γυναίκες (Γεροσίδερη, Ναΐδη, Καββάδα, Σφέτκου) κατέκτησαν τα χάλκινα μετάλλια των κατηγοριών, δείχνοντας ψυχή στα δύσκολα σημεία και πραγματικά μας χάρισαν πολλές στιγμές συγκίνησης και πολλά χαμόγελα!

Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας που κατάφερε να διοργανώσει αυτό το Πανελλήνιο πρωτάθλημα με μεγάλη επιτυχία. Ένα εγχείρημα με μεγάλες δυσκολίες, καθώς μέσα σε ένα τριήμερο έγιναν οι αγώνες και στα τρία όπλα, με 6 κατηγορίες και πάνω από 500 αθλητές και αθλήτριες στα ατομικά και 6 κατηγορίες και πάνω από 40 ομάδες στα ομαδικά!

Το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ βέβαια το οφείλουμε στους αθλητές μας για την προσπάθεια, στους γονείς για την στήριξη και σε όλους όσους είναι δίπλα μας σε κάθε στιγμή!