2 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλιο για την Γ.Ε. Φλώρινας στο Πανελλήνιο κύπελλο νέων-γυναικών στην Αθήνα

Ακόμα ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο πέρασε στην ιστορία για τους αθλητές της Γ.Ε. Φλώρινας.

Στο Πανελλήνιο κύπελλο νέων/γυναικών που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, οι αθλητές μας έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν μέχρι στιγμής!

Στους νέους ο Γιάννης Τσιμικλής έφτασε ως τον μεγάλο τελικό, όπου έχασε το κύπελλο στον πόντο (15-14), επιστρέφοντας και πάλι στα μετάλλια. Λίγο πριν, στον ημιτελικό, είχαμε «εμφύλιο» με τον Δημήτρη Σαχινίδη να κατακτά τελικά την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο!

Στην τελική 8αδα έφτασε και ο Σωτήρης Γεροσίδερης, κατακτώντας την 6η θέση! Στις γυναίκες η Ηλιάννα Μπουζίκα κατάφερε να φτάσει σε άλλον ένα τελικό, όπου και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο μετά από εξαιρετική εμφάνιση!

Στην τελική 8αδα κατάφεραν να μπουν και η Καλλιρόη Ναΐδη και η Κατερίνα Προβατά κατακτώντας την 6η και 8η θέση αντίστοιχα! Αναλυτικά τα αποτελέσματα: τα αγόρια μας: Άγγελος Δούμτσης 18ος Ρωμανός Δημητρόπουλος 24ος Χρήστος Γιάγκος 29ος Θέμης Ζωγράφος 30ος Παναγιώτης Χρονόπουλος 33ος τα κορίτσια μας: Ελεονώρα Καββάδα 9η Αντιγόνη Δούμτση 14η

Συνεχίζουμε να προσπαθούμε, συνεχίζουμε να ανεβαίνουμε.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη σας!