5ο κύπελλο καράτε Β. & Κ. Ελλάδος στην Πρέσπα

Με πολύ μεγάλη οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Νοεμβρίου στο «Πατουλίδειο» κλειστό γυμναστήριο Πρέσπας το 5ο κύπελλο καράτε Β. & Κ. Ελλάδος με διοργανωτές τον δήμο Πρεσπών και τον Α.Σ. «ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ» Φλώρινας.

Μεγάλη είναι η ικανοποίηση από τους 20 συλλόγους και τους 258 συμμετέχοντες αθλητές για το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και της φιλοξενίας των διοργανωτών και κυρίως από τα δυνατά παιχνίδια αλλά και για τις κατάμεστες κερκίδες που όπως αποδείχθηκε ήταν πολύ λίγες για να χωρέσουν οι φίλοι του καράτε.

Την διοργάνωση τίμησαν και κόσμησαν με την παρουσία τους:

Ο γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε κος Γερόλυμπος Γ. ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε  κος Μπουλούμπασης Β. ο Πρόεδρος επιτροπής της Ελληνικής και μέλος της Ευρωπαϊκής επιτροπής διαιτησίας   κος Χρήστου Η. ο Α΄ αντιπρόεδρος της ΕΛ.Ο.Κ.  κος Κοσμίδης Γ. η Β΄ αντιπρόεδρος της ΕΛ.Ο.Κ.  κα Ποντίδα Ε. ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Β. Ελλάδος κος Πάσης Π. ο γραμματέας της Ένωσης Β. & Κ. Ελλάδος κος Νικόπουλος Χ. ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Β. Ελλάδος και διεθνείς διαιτητής  κος Πανετσίδης Ν. και ο Εθνικός μας προπονητής  κος Κανέλλης Γ. δίνοντας έτσι το κύρος και την αίγλη που αναλογούσαν στους αγώνες αυτούς.

Οι επίσημοι που παρευρέθησαν στους αγώνες ήταν οι: Ο Βουλευτής της Ν.Δ κος Κωνσταντινίδης Ε. ο Αντιπεριφεριάρχης Φλώρινας κος  Ηλιάδης Δ. ο περιφερειακός σύμβουλος κος Γιαννάκης οι αντιδήμαρχοι Πρεσπών κύριοι Γεωργιάδης και Μπαμπάκος και ο δημοτικός σύμβουλος κος Ρότσιας Μ.

Ο πρόεδρος του Α.Σ. “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας κος Τσαρτσιταλίδης Κ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της “γιορτής του καράτε” που έγινε στον τόπο μας, τους αθλητές τους συνοδούς προπονητές την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε όλους τους διαιτητές τους επίσημους καλεσμένους τον δήμο Πρεσπών  αλλά ιδιαίτερα τον Δημοτικό σύμβουλο Πρεσπών κο Ρότσια Μιχάλη που χωρίς την συμβολή του  την κατανόησή και την άψογη και αγόγκιστη συνεργασία του, δεν θα είχαμε την μεγάλη αυτή “γιορτή” και την ευκαιρία να δείξουμε τι είναι το Καράτε σε μια περιοχή όπου δεν έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο.

Επιγραμματικά να αναφέρομε ότι ο Σύλλογος Α.Σ. “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” κατετάγη 2ος στην συγκομιδή μεταλλίων με 25 μετάλλια 4 χρυσά 11 ασημένια και 10 χάλκινα πίσω από τον “Πανημαθιακό”. Πολυνίκης και καλύτερος αθλητής της διοργάνωσης ανακηρύχθηκε ο δικός μας Τσαρτσιταλίδης Ηλίας που κρέμασε στο στήθος του 3 μετάλλια 2 χρυσά και 1 ασημένιο, συγχαρητήρια στους αθλητές και τους προπονητές του συλλόγου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α.Σ. “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ”