Το 44ο Προσυνέδριο Εργαζομένων ΟΤΕ Μακεδονίας – Θράκης στην Πρέσπα

44ο Προσυνέδριο Εργαζομένων ΟΤΕ Μακεδονίας – Θράκης

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ N. Φλώρινας διοργανώνει στην περιοχή της Πρέσπας το 44ο Προσυνέδριο των Πολιτιστικών Κέντρων Εργαζομένων ΟΤΕ Μακεδονίας – Θράκης, στα πλαίσια της προετοιμασίας για το 44ο Ετήσιο Τακτικό Πανελλήνιο συνέδριο.

Στο προσυνέδριο εκτός από παρουσίαση – συζητήσεις – προτάσεις που θα γίνουν για συγκεκριμένα θέματα που απασχολούν το πολιτιστικό κίνημα των εργαζομένων στον ΟΤΕ, ως κύριο θέμα συζήτησης, προβληματισμού και ευρύτερης παρουσίασης θα αποτελέσει το «Πολιτισμός και Ολυμπιακό Ιδεώδες», με κεντρικό ομιλητή τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας αρχιμανδρίτη Ειρηναίο Χατζηεφραιμίδη. Θα ακολουθήσει ομιλία με θέμα «Φυσικές και Πολιτιστικές αξίες του Εθνικού Πάρκου Πρεσπών» από εκπρόσωπο του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Πρεσπών.

Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι από 17 πολιτιστικούς συλλόγους  ΟΤΕ των  νομών  Μακεδονίας και Θράκης.

Οι εργασίες του θα πραγματοποιηθούν στο χώρο συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στον Λαιμό Πρεσπών, το Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 09:30.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Κέντρου

Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ

Νομού Φλώρινας