Άφησε την αύρα της η Εθνική ομάδα basket παίδων στην πόλη της Φλώρινας – Γέμισε με παιδιά το Δ.Α.Κ. της πόλης

Άφησε την αύρα της η Εθνική ομάδα basket παίδων στην πόλη της Φλώρινας – Γέμισε με παιδιά το Δ.Α.Κ. της πόλης

Άριστες ήταν οι εντυπώσεις από την παραμονή της Εθνικής μας ομάδας Basket παίδων στην πόλη μας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στα πλαίσια της προετοιμασίας του για την διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Ούντινε της Ιταλίας ξεκίνησε την προετοιμασία του από την ακριτική μας πόλη.

Οι παίκτες του Κώστα Παπαδόπουλου, παρουσία του τεχνικού διευθυντή των εθνικών ομάδων Κώστα Μίσσα, πραγματοποίησαν τις μέρες αυτές προπονητικό τριήμερο, ενώ την Κυριακή 24 Μαρτίου αναμετρήθηκαν σε φιλικό αγώνα με την ομάδα μας.

Για την ιστορία η εθνική ομάδα παίδων επιβλήθηκε του Αριστοτέλη με τελικό σκορ 82-65 στο Δ.Α.Κ. Φλώρινας που γέμισε από μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη τους για το άθλημα του basket και την υποστήριξη τους στην νέα προσπάθεια που γίνεται φέτος στον Αριστοτέλη.

Ο Δήμος Φλώρινας μέσω του αντιδημάρχου πολιτισμού, αθλητισμού και νεολαίας κ. Μπαρδάκα Χρήστου τίμησε στο πρόσωπο του Κώστα Μίσσα την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την τιμή να αποδεχτεί την πρόσκληση αυτή, ενώ το Τμήμα καλαθοσφαίρισης του Αριστοτέλη μέσω του Σπύρου Κέκελη τίμησε στο πρόσωπο του Λάζαρου Σαββίδη, προέδρου της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ και μέλους του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ., την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας.

Τη φιλοξενία της Εθνικής Ομάδας Παίδων υποστήριξε οικονομικά, ως συνδιοργανωτής, ο Δήμος Φλώρινας δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή του στο τμήμα καλαθοσφαίρισης της ομάδας μας.