Έπεσε η αυλαία των εκδηλώσεων “πολιτιστικό καλοκαίρι” του Δήμου Φλώρινας

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018, με τη συναυλία των Rattlesnake Shake και των Soft Core, οι εκδηλώσεις «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018» του Δήμου Φλώρινας και του Νομικού Προσώπου του, οι οποίες ξεκίνησαν την Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018. Η συναυλία, η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας, αποτέλεσε ένα εντυπωσιακό κλείσιμο, καθώς με τις ροκ μουσικές επιλογές τους οι Rattlesnake Shake και οι Soft Core δημιούργησαν μια δυναμική ροκ βραδιά. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κ. Χρήστος Μπαρδάκας.

Ο Δήμος Φλώρινας και το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018». Χάρη στην εθελοντική προσφορά πολιτιστικών και αθλητικών Συλλόγων, φορέων και φυσικών προσώπων για μια ακόμη χρονιά οι εκδηλώσεις στέφθηκαν με επιτυχία. Θερμά ευχαριστήρια αξίζουν, επίσης, και σε όλο τον κόσμο που αγκάλιασε τις εκδηλώσεις και τις τίμησε καθημερινά με την παρουσία του, δίνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα επικρότησης των επιλογών μας, καθώς κι επιθυμία για τη συνέχιση του θεσμού.

Για ένα δεκαπενθήμερο περίπου, η πόλη της Φλώρινας φιλοξένησε συναυλίες, μουσικοθεατρικές παραστάσεις, βραδιά όπερας, φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, χοροθέατρο, ενώ στις όχθες του ποταμού Σακουλέβα καλλιτέχνες και δημιουργοί, καθώς και πολλά παιδιά, εξέθεσαν τις δημιουργίες τους.

Με την προοπτική της άμεσης εκκίνησης της προεργασίας για τις ερχόμενες εκδηλώσεις «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019», ο Δήμος Φλώρινας στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τους Δημότες αναμένει από τους πολίτες προτάσεις για την περαιτέρω βελτίωση των εκδηλώσεων.