Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Η έμφυλη βία στο χώρο εργασίας»

Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό  Κέντρο Δήμου Φλώρινας διοργανώνουν την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 και ώρα 18:00 – 19:30, διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα:

«Η έμφυλη βία στο χώρο εργασίας»

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Δικαιωμάτων των Γυναικών. Πρόκειται για μία κοινή προσπάθεια των δύο φορέων να ανταποκριθούν στην ανάγκη στοχευμένης πληροφόρησης των γυναικών που υφίστανται τις δυσμενείς συνέπειες των διακρίσεων στους χώρους εργασίας τους.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν εισηγήσεις σχετικές με τον εργασιακό εκφοβισμό στο χώρο εργασίας (το φαινόμενο mobbing) και την εκδήλωσή του σε βάρος των γυναικών εργαζομένων αλλά και την έμφυλη βία στο χώρο εργασίας και τις διαφορές αντιλήψεων στα φύλα.

Για την εγγραφή σας (είναι υποχρεωτική) ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:   https://bit.ly/ekdilosiFlorina εναλλακτικά, μπορείτε να απευθύνεστε για περισσότερες πληροφορίες στο Γραφείο του Ινστιτούτου Εργασίας  Γ.Σ.Ε.Ε. στη Φλώρινα στο τηλέφωνο 2385046903 ή αποστολή email στο [email protected] ή στο Συμβουλευτικό Κέντρο Φλώρινας στο τηλέφωνο 2385024081 ή στο email [email protected].

*ΕΣΠΑ – “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση” https://empedu.gov.gr/.

Η παρούσα πρωτοβουλία οργανώνεται στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων & Ανέργων», με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5000945.

Το Έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση ( Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος « Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»