Δραστηριότητες του Συλλόγου Γυναικών Παπαγιάννη

Δραστηριότητες του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 

Ο Σ.Γ.Π.Φ. φροντίζει να πραγματοποιεί τις υποσχέσεις του. Έτσι κάλεσε τις φίλες και τα μέλη του, κάθε ηλικίας, να γιορτάζουν, να χαρούν και να χορέψουν.

Το Δ. Σ. προετοίμασε και στόλισε τον χώρο και καλοδέχτηκε τις κυρίες όλων των ηλικιών από τον Παπαγιάννη και το Μεσοχώρι αλλά και παιδιά ξεχωριστά, όπως την Ραφαέλα και τον Αντώνη με τις μητέρες τους, την Αγνή Σιδηροπούλου και την Ευγενία Τσούλη. Το κλίμα φιλικό και ζεστό παρέμεινε όλη τη διάρκεια της βραδιάς, που συνδιάστηκε με καλό τοπικό φαγητό από την ταβέρνα του Γιάννη Γρηγοριάδη, καλό κρασί από το κελάρι των αδελφών Γαζέα και παραδοσιακά αναψυκτικά του χωριού της οικογένειας Δινάκη.

Το μουσικό σχήμα “Βέρτκα” της Ιτιάς ικανοποίησε όλες τις χορευτικές προτιμήσεις των γυναικών γεμίζοντας την ευρύχωρη πίστα.

Ένα διάλειμμα ευχάριστο ήταν η σύντομη διακοπή για τη λαχειοφόρο αγορά, που πραγματοποιήθηκε και χάρισε προϊόντα και υπηρεσίες του Παπαγιάννη και της Φλώρινας.

Οι πολλές τυχερές κυρίες ευχαρίστησαν και ευχήθηκαν στους “μαγαζάτορες” καλές δουλειές με υγεία και δύναμη, δίνοντας υπόσχεση να στηρίζουν πάντοτε την αγορά της πόλης μας.

Μετά τα μεσάνυχτα, όταν έφυγαν όλες ευχαριστημένες, καθάρισαν τα κορίτσια σαν εργατικές μέλισσες  την αίθουσα της κινότητας και την άφησαν όμορφη και έτοιμη να δεχτεί άλλες χαρούμενες εκδηλώσεις.

Για το Δ. Σ.

Η Πρέδρος Δινάκη Τάτου Γιασεμή.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Παπαγιάννη Φλώρινας ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς του Συλλόγου και τα μαγαζιά του χωριού και της Φλώρινας για την ευγενική προσφορά των ειδών που δόθηκαν για την κλήρωση στο χορό των Γυναικών το βράδυ της 10ης Φεβρουαρίου. Έυχονται σε όλους καλή πρόοδο στις δουλιές τους, υγεία και καλή Σαρακοστή.

Το Δ. Σ.