Εκδήλωση ενημέρωσης γυναικών από τον Σύλλογο γυναικών Παπαγιάννη Φλώρινας

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Μία σημαντική εκδήλωση οργανώθηκε από το Σ. Γ. Π. Φ., την Κυριακή 24 Μαρτίου στην αίθουσα της Κοινότητας Παπαγιάννη. Στα πλαίσια της ενημέρωσης των Γυναικών για θέματα που τις αφορούν, ο Σύλλογος κάλεσε τον εκλεκτό Φλωρινιώτη γιατρό Γυναικολόγο κ. Λαβασίδη Λάζαρο στο χωριό, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκληση παρά το φόρτο των υποχρεώσεών του.

Σε ένα κλίμα φιλικό, ο γιατρός μίλησε στις γυναίκες απλά και κατανοητά και ανέπτυξε το θέμα “Εμβολιασμός για τον Ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων, μύθοι και πραγματικότητα”.

Κυρίες όλων των ηλικιών αλλά και νεαρά κορίτσια άκουσαν και έμαθαν για τις τελευταίες έρευνες σε προηγμένες χώρες. Ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματα του εμβολίου και στο διάλογο που ακολούθησε έλυσαν όλες τις απορίες τους.

Στο τέλος, οι γυναίκες ευχαρίστησαν το Δ. Σ. για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης καθώς και τον νεαρό επιστήμονα για την προθυμία και την ευγένειά του και του ευχήθηκαν υγεία, δύναμη και πρόοδο στην επιστημονική του πορεία.

Για το Δ. Σ.

Η πρόεδρος

Δινάκη Τάτου Γιασεμή

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ευχαριστεί τον καταξιωμένο Φλωρινιώτη Ιατρό Γυναικολόγο κ. Λαβασίδη Λάζαρο για τον χρόνο που διέθεσε, να παραστεί στο χωριό και να ενημερώσει τις Γυναίκες σχετικά με τον Εμβολιασμό για τον Ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων σύμφωνα με τις παγκόσμιες έγκυρες έρευνες.

Το Δ. Σ.