Η συναυλία της 9ης Ταξιαρχίας Φλώρινας

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 9η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ  ΜΕ ΣΚΟΠΟ
ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

Τη συγκέντρωση τροφίμων για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, είχε ως στόχο η συναυλία που δόθηκε από την 9η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία Πεζικού σε συνεργασία με το Α΄ Σώμα Στρατού,  το Σάββατο 6 Απριλίου 2013 στην αίθουσα του πολιτιστικού Κέντρου «Θ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ» στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Στρατού.

Για την εκδήλωση είπαν:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ, Ταξίαρχος, Διοικητής της 9ης μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας πεζικού στη Φλώρινα

 Η Ταξιαρχία μετά από κατευθύνσεις του Διοικητή του Α΄ Σώματος στρατού πήρε την πρωτοβουλία να κάνει κάποιες προσπάθειες για να βοηθήσει και το κοινωνικό έργο της Μητροπόλεως αλλά και γενι8κά οποιοδήποτε άλλο φορέα, τον Δήμο και την Περιφέρεια ή οποιουδήποτε άλλου συλλόγου που δραστηριοποιείται στην περιοχή.

Όταν επισκέφθηκα τον αντιπεριφερειάρχη κ. Ηλιάδη μου έκανε δώρο ένα βιβλίο. Σ’ αυτό το βιβλίο ο σεβασμιότατος έχει ένα χαιρετισμό που προφητικά στέλνει το μήνυμα της αλληλεγγύης.

Η Φλώρινα και οι άνθρωποι της οφείλουν να είναι άξιοι των προγόνων τους και τη δημιουργία τέτοιων συνθηκών για καλά νέα, όπως έγραφε ο νομπελίστας ποιητής Γιώργος Σεφέρης.

Η σημερινή εκδήλωση αφορά μία συναυλία για κιθάρα και φωνή στην οποία συμμετέχει η κα Άννα Παπαδοπούλου-Τζιμάνη και ο κος Στέλιος Καραγιαννίδης.

ΤΖΙΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Υποστράτηγος, Διοικητής Α΄ Σώματος στρατού

Το Α΄ Σώμα στρατού εν όψει του εορτασμού του Πάσχα και λαμβανομένης υπόψιν της δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας μας, αποφάσισε στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του στρατού, να κάνει μερικές συναυλίες σόλες τις πρωτεύουσες νομών της περιοχής ευθύνης του Σώματος και αντί εισιτηρίου να δοθούν τρόφιμα για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

Στην προσπάθεια αυτή συμπαραστάτης είναι η κα Άννα Παπαδοπούλου και Στέλιος Καραγιαννίδης οι οποίοι αφιλοκερδώς προσφέρονται να μας κάνουν αυτές τις συναυλίες.

Εύχομαι καλή δύναμη σε όλο τον κόσμο και εύχομαι η προσπάθεια μας να ευοδωθεί.

 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, καθηγητής κιθάρας

Σήμερα το Α΄ Σώμα στρατού σε συνεργασία με την 9η Ταξιαρχία διοργανώνει μία εκδήλωση η οποία έχει φιλανθρωπικό σκοπό. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε μέσα σ’ αυτή την κρίση, τέτοιες εκδηλώσεις δίνουν μία ώθηση σε όλο τον κόσμο και για μας είναι μεγάλη χαρά και τιμή να συμμετέχουμε ως καλλιτέχνες σε τέτοιες εκδηλώσεις αφιλοκερδώς. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει και να απολαύσει τη συναυλία μας και βεβαίως να προσφέρει ο καθένας ότι μπορεί.

Υπάρχουν κι άλλες προγραμματισμένες εκδηλώσεις σε άλλες περιοχές με τον ίδιο φιλανθρωπικό σκοπό.

ΑΝΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΖΙΜΑΝΗ, Σοπράνο, καθηγήτρια μονωδίας

Είναι μεγάλη μας τιμή να συμμετάσχουμε απόψε σε αυτή την εκδήλωση και με τον τρόπο αυτό προσπαθούμε να βοηθήσουμε αυτούς που έχουν ανάγκη.