Κοινή εκδήλωση της εταιρείας Σπαστικών Β.Ε. και του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Φλώρινας (φωτογραφίες & βίντεο)

Μια αξιοσημείωτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαΐου, στο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, από την  Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Φλώρινας, στο πλαίσιο των δράσεων του έργου «Οργάνωση και ενίσχυση δράσεων κοινωνικής στήριξης ΑμΕΑ και ευπαθών κοινωνικών ομάδων και φορέων κοινωνικής αλληλεγγύης της Μακεδονίας και Θράκης».

Τα θέματα της εκδήλωσης ήταν δύο και ήταν τα εξής:

  • Η παρουσίαση της εμπειρίας και των καλών πρακτικών της εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος στη διαβίωση και διημέρευση – ημερήσια φροντίδα ΑΜΕΑ.
  • Η δημιουργία και παρουσίαση διαδικτυακού ιστοτόπου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Φλώρινας.

Στην γεμάτη αίθουσα του σχολείου τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η Αγνή Σιδηροπούλου, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, η οποία έκλεισε και την εκδήλωση με τοποθέτησής της, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήραν η Ελένη Στυλιανού, Πρόεδρος Δ.Σ. της Ε.Σ.Β.Ε., ο Θεόδωρος Ράκος, Κοινωνικός Λειτουργός –Υποδιευθυντής της Ε.Σ.Β.Ε., και η Χριστίνα Αλβανού.