Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη συμφωνία των Πρεσπών (φωτογραφίες & βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 16 Μαρτίου, η εκδήλωση «Η συμφωνία των Πρεσπών… Η αποδόμησή της – Οι νομικές αντιφάσεις που οδηγούν στην κατάργησή της» που συνδιοργάνωσαν ο Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος Φλώρινας «Ο Αριστοτέλης» και ο Δήμος Φλώρινας, στην κατάμεστη αίθουσα θεάτρου του «Αριστοτέλη», παρουσία θρησκευτικών και πολιτικών αρχών και πλήθους κόσμου.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Ραπτόπουλος και ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των κεντρικών ομιλητών, Κρις Σπύρου, πρώην Γερουσιαστή των Η.Π.Α., Πρόεδρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης Αθήνας και Αριάδνη Νούκα, Δικηγόρο και επικεφαλής της ομάδας «Νομική Αποδόμηση της Συμφωνίας των Πρεσπών». Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Μανώλης Κοττάκης, Δημοσιογράφος και Εκδότης, ο οποίος ήταν και συντονιστής της εκδήλωσης.

Μετά από τις ομιλίες ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών και το μέλλον της Μακεδονίας και αφού απαντήθηκαν, ο Πρόεδρος του Συλλόγου πρόσφερε δώρα στους ομιλητές ενώ η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας ύμνο.