Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Νοσηλευτική Διημερίδα του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας 

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Επιστημονική Νοσηλευτική Διημερίδα που διοργάνωσε η Διοίκηση και η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας.

Το επιστημονικό πρόγραμμα της Διημερίδας περιελάμβανε ελεύθερες ανακοινώσεις, διαλέξεις, θέματα ειδικού ενδιαφέροντος καθώς και ειδικά κλινικά φροντιστήρια.

Ο αριθμός των ενδιαφερόμενων που συμμετείχε στη Διημερίδα ξεπέρασε κάθε προσδοκία και παραβρέθηκαν άνθρωποι από διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Η αίθουσα του Φ.Σ.Φ. “Ο Αριστοτέλης” ήταν συνέχεια γεμάτη αφού όλες οι ομιλίες ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και στο τέλος της κάθε μίας ακολουθούσε συζήτηση με το κοινό ώστε να μην υπάρχουν απορίες και αναπάντητα ερωτήματα.

Ταυτόχρονα λειτουργούσε η αίθουσα με τις ελεύθερες ανακοινώσεις αλλά και τα ειδικά κλινικά εργαστήρια με κλειστά τμήματα.

Στην τελετή λήξης της Διημερίδας ο κ. Νεκτάριος Βαμβακούσης, συντονιστής και μέλος της επιστημονικής επιτροπής, εξέφρασε τις ευχαριστίες του ενώ η Πρόεδρος της Διημερίδας κ. Αλεξάνδρα Μαλάμα παρέδωσε τη σκυτάλη της επόμενης Νοσηλευτικής Διημερίδας στον κ. Αντωνιάδη, Διοικητή του Νοσοκομείου Καστοριάς.