Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Όταν το θέατρο συνάντησε τη μουσική»

Μουσική βραδιά αφιερωμένη σε αγαπημένα τραγούδια του Ελληνικού Κινηματογράφου, καθώς και σε τραγούδια του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου, από την κ. Ελένη Φιλίνη και τον κ. Διαμαντή Διονυσίου, είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν την Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018, οι παρευρισκόμενοι στον αύλειο χώρο του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας. Η εκδήλωση με τίτλο «Όταν το θέατρο συνάντησε τη μουσική» παρουσιάστηκε από τον κ. Κώστα Γόνη, σε ρόλο standup comedy και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018» του Δήμου Φλώρινας και του Νομικού του Προσώπου.

Το κοινό, παρά τις σχετικά χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, με τη ζεστασιά του αγκάλιασε την εκδήλωση και σιγοτραγούδησε μαζί με τους καλλιτέχνες μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού ρεπερτορίου.

Η κ. Ελένη Φιλίνη, με το γνωστό ταμπεραμέντο και την εκρηκτική παρουσία της, τραγούδησε επιτυχίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και του ελληνικού πενταγράμμου, ενώ ο κ.  Διαμαντής Διονυσίου, γιος του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου, τραγούδησε μεγάλες επιτυχίες του πατέρα του σε ένα νοσταλγικό μουσικό ταξίδι.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Θεόδωρος Δημόπουλος, Χρήστος Μπαρδάκας και Κώστας Τριανταφυλλίδης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας, κ. Γιάννης Μιαούλης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των επόμενων ημερών περιλαμβάνει:

Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018

Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Φλώρινας, Κτίριο Έξαρχου, Ώρα: 21:30

«Η Στέψη της Ποππαίας – L’ Incoronazione Di Poppea», Όπερα του Κλαούντιο Μοντεβέρντι,  υπό τη  σκηνοθετική και σκηνογραφική καθοδήγηση του κ. Τάσου Πρωτοψάλτου, καθηγητή Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018

Γέφυρα Αγίου Παντλεήμονα, Ώρα: 21:00

Συναυλία με τους Decauville

Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018

Αύλειος χώρος Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», Ώρα: 20:00

5Ο Παραδοσιακό Πανηγύρι και Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, από τον Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018

Αύλειος χώρος 1ου– 2ου Δ.Σ., Ώρα: 21:00

Συναυλία με τους Rattlesnake Shake