Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Φ.Ο.Ο.Φ.

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 ο Φυσιολατρικός Ορειβατικός Όμιλος Φλώρινας (Φ.Ο.Ο.Φ.) έκοψε βασιλόπιτα στο τουριστικό περίπτερο του Φ.Ο.Ο.Φ. στο λόφο του Αγίου Παντελεήμονα.

Μέλη και φίλοι του Συλλόγου παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Ταμουτσέλης στο χαιρετισμό του είπε:

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, να έχουμε καλές ορειβατικές εξορμήσεις, να μπορούμε να υπάρχουμε την αυριανή ημέρα και να προχωράμε.

Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1960 και σε όλη αυτή τη διαδρομή του έχει επιτελέσει ένα τεράστιο έργο κοντά στη φύση και στους ορειβάτες, ένα πολιτιστικό και κοινωνικό έργο το οποίο είναι παρακαταθήκη για εμάς.

Καταλαβαίνω ότι την τελευταία δεκαετία έχουμε μπει σε μία δύσκολη συγκυρία όμως ξέρουμε ότι το καράβι του Φ.Ο.Ο.Φ. είναι μεγάλο και όλη η δυναμική των ανθρώπων που μας πλαισιώνουν είναι κοντά μας και θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τις καταιγίδες οι οποίες τα τελευταία 5 χρόνια μας έχουν κάνει να προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια.

Στόχος των μελών και των φίλων του συλλόγου είναι να φύγουμε από αυτή την κατάσταση και να προχωρήσουμε στο αύριο ώστε να χαράξουμε νέες πορείες και να δείξουμε ότι οι νέες γενιές κληρονομούν το απόθεμα που τους έδωσαν οι παλιότεροι.

Εύχομαι η επόμενη χρονιά να μας βρει ακόμα περισσότερους και πιο δυνατούς.