Χοροθέατρο από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας

Το Χοροθέατρο της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν οι παρευρισκόμενοι στον αύλειο χώρο του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας τη Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018, ανάμεσά τους και ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά και Χρήστος Μπαρδάκας, καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι. Η παράσταση του Χοροθεάτρου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018», οι οποίες διοργανώνονται από τον Δήμο Φλώρινας και το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του.

Οι ομάδες του χοροθεάτρου παρουσίασαν τις χορογραφίες της Υπεύθυνης του χοροθεάτρου κ. Βιβής Κοσκοσά, καθώς και των κ.κ. Φανής Βράντση, Μαρίας Γέρου και Ιφιγένειας Κλεισιάρη, δημιουργώντας ένα μαγικό κλίμα υπό τους ήχους μεγάλων καλλιτεχνών. Η παράσταση του Χοροθεάτρου, παρά το γεγονός ότι δεν ολοκληρώθηκε λόγω της βροχόπτωσης, κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα του κοινού, δείχνοντας για μια ακόμη φορά την αγάπη του στο χοροθέατρο και στις συμμετέχουσες σε αυτό.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των επόμενων ημερών είναι:

Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Αύλειος χώρος 1ου– 2ου Δ.Σ., Ώρα, 21:00

Συναυλία με τη Ζωή Τηγανούρια

 

Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018

Αύλειος χώρος 3ου Γυμνασίου Φλώρινας, Ώρα, 21:00

Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

 

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018

Αύλειος χώρος 1ου– 2ου Δ.Σ., Ώρα 21:00

«Όταν το θέατρο συνάντησε τη μουσική». Μουσικοθεατρική παράσταση με τους Ελένη Φιλίνη, Διαμαντή Διονυσίου και Κώστα Γόνη

 

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Φλώρινας, Κτίριο Έξαρχου, Ώρα: 21:30

«Η Στέψη της Ποππαίας – L’Incoronazione Di Poppea», Όπερα του Κλαούντιο Μοντεβέρντι,  από τον κ. Τάσο Πρωτοψάλτου καθηγητή Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.  Με τις σοπράνο Ελένη Αναγνώστου και Αφροδίτη Πατουλίδου. Συνοδεύει μουσικό σύνολο αποτελούμενο από τους Lio Grigo και Κυριάκο Κολοκόντε.