5ος δρόμος υγείας στη Φλώρινα (φωτογραφίες & βίντεο)

Με το σλόγκαν «υγεία και άθληση για όλους» πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 15 Απριλίου 2018, ο 5ος δρόμος υγείας στη Φλώρινα.

Μια πρωτοβουλία του Π.Α.Σ. «Πήγασος» Φλώρινας σε συνδιοργάνωση με το Δήμο και την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

Αφετηρία και τερματισμός των διαδρομών ήταν η πλατεία Γ. Μόδη στην οποία συγκεντρώθηκαν οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι «φίλοι» της άθλησης.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, οικογένειες, μαθητές, αθλητές, παρέες και Σύλλογοι ακολούθησαν τη διαδρομή των 3 χιλιομέτρων με ελεύθερο περπάτημα ενώ οι πιο τολμηροί έτρεξαν στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων.

Σημαντική ήταν η συμμετοχή της ομάδας των ειδικών δυνάμεων Φλώρινας καθώς και της Εθελοντικής ομάδας διάσωσης και υγειονομικών αποστολών οι οποίοι ήταν πρόθυμοι να παρέχουν τη βοήθειά τους.

Το τμήμα τροχαίας Φλώρινας ανέλαβε την ομαλή διεξαγωγή του δρόμου και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας ενώ το Ε.Κ.Α.Β. Φλώρινας ήταν σε ετοιμότητα για οτιδήποτε και αν χρειαζόταν.

Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο προπονητής του Συλλόγου Πέτρος Γιούρσης ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τις διαδρομές αλλά και τους σταθμούς που υπήρχαν σ΄αυτές.

Ο Γιώργος Αντωνιάδης Περιφερειακός Σύμβουλος και εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας ανέφερε ότι θα στηρίζει τέτοιες προσπάθειες και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους.

Ο Χρήστος Μπαρδάκας Αντιδήμαρχος του Δήμου Φλώρινας τόνισε ότι είναι μια ευκαιρία να ξεχυθεί ο κόσμος στο δρόμο για να αθληθεί και να ξεχαστεί για λίγο τα προβλήματα και την καθημερινότητα. Ευχήθηκε υγεία σε όλους και να συνεχιστεί ο «δρόμος υγείας»  στο μέλλον με τη στήριξη του Δήμου.

Τέλος πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής μεταλλίων στους 3 πρώτους της κάθε κατηγορίας και βεβαιώσεων συμμετοχής στους υπόλοιπους με συντονιστή τον Γιάννη Λονδράκη Πρόεδρο του Συλλόγου.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την εκδήλωση: